21.12.2022 tarihinde edevlet üzerinden aktivasyonumu tamamladım. Fiber 100 mbps hizmet alacağım. 1 haftadır ne fiber kablosu çektiler ne modem verildi hiç bir şey yapılmadı! Bugün bir çalışanları aradı gün içinde evime gelecekleri söylendi ne gelen var ne giden beni evde asker ettiler tüm gün bekledim...! Onlar aramadan önce telefonda baya bir bağırdım gelmeyecekseniz bağlanmadan iptal edeceğim falan filan diye konuştum. Belli ki gaz almak için aramışlar yalan konuşuyorlar bunlar böyle bir firma şimdiden abone olacaklara söylüyorum gidin türktelekomun kendisinden abone olun bunlarla uğraşmayın 3052579data müşteri numaram yarına kadar bağlandı bağlandı bağlanmadı iptal edeceğim yılbaşınıda evde internetsiz geçireceğimi göze alıyorum ama o parayı size bundan sonrada asla vermem gider türktelekomdan abone olurum. |
İnternetimi 1 Haftadır Bağlayamayan Türknet!!!
-
-
dostum ben de geçen salı akşamı aradım perşembe imzaladım, bana diyorlar ki pazartesi başladı yasal süre inan ne gelen var ne giden ne de arayan ben de senin gibi düşünüyorum, internetsiz de girerim ama sanki yılbaşına girsin de pahalı olsun gibi bi his var içimde kendi kendime dedim yarın da gelmezlerse cuma türk telekom'a başvuruyorum
-
Merhabalar, kontrol ettiğimde başvurunun önceliği için yerleşik operatör ile iletişime geçilmiş. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
hocam sizin elinizden geleni yaptığınızın farkındayım ama belli ki bulunduğum yerden kaynaklı sorun var bu ilerisi için de düşündürüyor sorunun merkezden olmadığının farkındayım ama perşembe günü imzaladığım sözleşme varken bana pazartesi başlamış demeleri üzücü bi hafta sorun değil ama ilgisizlik insanı düşündürüyor 9305053
-
Gönderdiğiniz numaraya ait aboneliğe ulaşamadım ama konu linki ile birlikte sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Ne önceliği kardeşim öncelik verilse böyle mi olur. Afedersiniz ama türktelekom bence sizi s...lemiyor adamların gözünde yoksunuz anladınız mı ?
Benzer içerikler
- snr margin kaç olmalı
- internet ışığı yanıp sönüyor
- turknet müşteri numarası öğrenme
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
- statik ip
- turknete geçiş
- turknet fiyat 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X