Müşteri Numaram: 1840226 Yaklaşık 1 yıldır TürkNet'in ADSL hizmetinden yararlanmaktayım. Tesadüf eseri altyapı sorguladığımda VDSL olduğunu gördüm ve hemen paket değişimini gerçekleştirdim. Paketim 75Mbps Download 8Mbps upload. Sorun şu ki, akşamları, başlıkta da belirttiğim saatlerde hızım sürekli 8-10mbps arasına düşmekte ve oyunlarda aşırı derecede (%12-18 arasında) paket kaybı yaşıyorum. Sorunu defalarca Online İletişim Merkezine iletmeme rağmen hızınızda bir problem gözükmüyor dediler. Defalarca kopyala-yapıştır cevapları yolladılar. Neymiş efendim akşamları santralde yoğunluk oluyormuş hız ondan düşüyormuş. Arkadaşım ben parasını verdiğim hizmetten tam anlamıyla yararlanmak istiyorum. Yoğun olarak kullandığım saatlerde hızım düşecek ve paket kaybı yaşayacaksam ne diye VDSL var diye insanı heyecalandırıyorsunuz. Paket testlerini, hız sonuçlarını, oyundaki paket kayıplarını ayrıntılı şekilde fotoğraf ile sunmama rağmen, herhangi bir sorun görünmüyor diyerek destek talebimi kapattılar. Fotoğraf yollamama rağmen 16saat boyunca 72mbps ile bağlanmışsınız diye cevap verdiler.
Arkadaşlar Msı 970 gaming anakart vs fx8350 voltage sorunu
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.921 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar