Müşteri Numaram: 1840226 Yaklaşık 1 yıldır TürkNet'in ADSL hizmetinden yararlanmaktayım. Tesadüf eseri altyapı sorguladığımda VDSL olduğunu gördüm ve hemen paket değişimini gerçekleştirdim. Paketim 75Mbps Download 8Mbps upload. Sorun şu ki, akşamları, başlıkta da belirttiğim saatlerde hızım sürekli 8-10mbps arasına düşmekte ve oyunlarda aşırı derecede (%12-18 arasında) paket kaybı yaşıyorum. Sorunu defalarca Online İletişim Merkezine iletmeme rağmen hızınızda bir problem gözükmüyor dediler. Defalarca kopyala-yapıştır cevapları yolladılar. Neymiş efendim akşamları santralde yoğunluk oluyormuş hız ondan düşüyormuş. Arkadaşım ben parasını verdiğim hizmetten tam anlamıyla yararlanmak istiyorum. Yoğun olarak kullandığım saatlerde hızım düşecek ve paket kaybı yaşayacaksam ne diye VDSL var diye insanı heyecalandırıyorsunuz. Paket testlerini, hız sonuçlarını, oyundaki paket kayıplarını ayrıntılı şekilde fotoğraf ile sunmama rağmen, herhangi bir sorun görünmüyor diyerek destek talebimi kapattılar. Fotoğraf yollamama rağmen 16saat boyunca 72mbps ile bağlanmışsınız diye cevap verdiler. |
Turknet- Ankara Pursaklar-15 Her gün 19.00-24.00 arasında hız düşmesi ve paket kayıpları.
-
-
hisar mahallesi netspeed 35mbit. hız düşümü yaşamadım 1 haftadır bağlı internet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 10 Nisan 2021; 21:9:57 > -
Bu gidişle millenicom veya netspeede geçeceğim. Gerçekten çıldırttılar. Çözüm yok sürekli bahane. 2018'de yazılan destek taleplerine bile Telekom ekibiyle saha çalışmalarımız devam ediyor yazmışlar. 3 yıldır çözemediler şu paket kaybı problemini.
-
Özel mesajına bak kardeşim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muratcan ErgenBu gidişle millenicom veya netspeede geçeceğim. Gerçekten çıldırttılar. Çözüm yok sürekli bahane. 2018'de yazılan destek taleplerine bile Telekom ekibiyle saha çalışmalarımız devam ediyor yazmışlar. 3 yıldır çözemediler şu paket kaybı problemini.
bugüne kadar netspeed ile sorun yaşamadım yeri geldi hakkını da verdim ama sorun varsada yazarım valla..
merak etme netspeed in de bi farkı yok..akşam 18:00-01:00 arası internet felç..hızım 70 mbit ama sonuç:
edit:saat 01:00 oldu ve hız tekrar normale döndü..hergün olur mu ya..bıktım artık valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 11 Nisan 2021; 1:27:9 >
-
bu problemi netspeedde yaşatıyor şahsen ben yaşadım bu problemi 2 hafta boyunca sabrettim düzeltmediler sorunu, ben de türknete geçtim türknettede oluyor ama nadiren ayda 3-4 gün olursa oluyor sizin gibi her gün değil türk telekom dışında internet servis sağlayıcısı kullanan herkes bu sorunu yaşayabiliyor malesef ben bunu gözlemledim türk telekom dışında herkesin musluğu arada kısılıyor eğer hiç hız kısıtı olmasını istemiyorsan ve problem yaşamak istemiyosan türk telekom almak zorundasınız hocam altyapı kimin ise en az sorun ondadır her zaman araya firma girince böyle problemler hep oluyor
-
Merhaba, hattınız şu anda 73 Mbps' de buluşuyor ama teknik ekibimize akşam saatlerinde sorun yaşadığınızı ve kontrol etmeleri bilgisini verdim. Hız profilinizi kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar. -
Turk:net' e laf anlatamazsınız.
Burada konular açıldı sayfa sayfa 16-24 hız düşüşü pnig artışı yaşıyoruz diye . Destek hesabı 7 mbit 4 kişilik aileye yeter diyordu 100 mbps abonesine.
Diğer taahütsüz seçenekleri deneyin. Netspeed, Gıbır, Comnet.
-
Destek talebini akşam 22gibi açıyorum. Cevap ancak sabah geliyor. Sabah da bakıyorlar hız normal. Sorun yok deyip destek talebini kapatıyorlar. Sonsuz döngü devam ediyor. Ben de inat ettim. Sorunu ne zaman yaşarsam yaşayım destek talebi açacağım.
-
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Umarım bir an önce çözülür. İnsanı sinir hastası yapıyorlar. Ben diyorum paket kaybı yaşıyorum. Hiçbir şekilde oyun oynanmıyor. Canlı destek diyor ki 16saat boyunca 72mbps hız ile bağlanmışsınız. Paket kaybı diyorum hız diyor inatla. Yoruldum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 11 Nisan 2021; 11:17:3 > -
TurkNetDestek teşekkür ederim. İlgilendiğin için. Destek almak için buraya konu açmak gerekiyormuş sanırım :D boşuna kendimi paralamışım oim ile. Bu akşam da aynı sorun olacak çok büyük ihtimalle. Buraya yorum olarak yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 11 Nisan 2021; 11:15:4 > -
Ayrıca exitlag vs gibi herhangi bir vpn aracı ile bağlandığım zaman oyunda herhangi bir paket kaybı olmamaktadır. Bu da sorunun TürkNet'ten kaynaklandığını gösterir. Exitlag serverları üzerinden oyuna bağlantı sağladığım vakit paket kaybı hiç olmamaktadır. Fakat her ay 6$ exitlag için vermek istemiyorum.
-
Konuyu bende takip ediyorum, gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz. -
Pursaklar/Saray bölgesi full sorun, 10 yıldır gram yatırım yapmıyorlar, ben Adsl kullanıyorum sorun kabul ettikleri de yok.
-
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı yoksa müşteri numaranız ile birlikte konu linkini PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim. -
Daha yeni kapandı talep, bir çözüm bulunamadı maalesef, telekoma kaldı olay yani.
-
Yine şaşırtmadı ve cevap hep aynı. Sorması ayıp kaç yıl sonra bitecek bu çözüm çalışmaları. 2017'den beri yanıtlar hep aynı da.
-
Ben sadece hız dalgalanması değil ısrarla yoğun miktarda paket kayıpları da yaşıyorum diyorum, fotoğraflarla kanıtlıyorum. Lakin gelen cevap ortada. Kopyala yapıştır yapmaları için mi para veriyorsunuz bu çalışanlara acaba?
-
Şuan 73mbps olması gereken internet hızım 23mbps. Hafta içi sadece akşam saatlerinde hafta sonu ise tüm gün sorun devam etmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 11 Nisan 2021; 14:49:6 >
-
Paket kayıpları da ortada. %20'den %90lara varan paket kayıpları mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 11 Nisan 2021; 14:48:22 >
Benzer içerikler
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- snr margin kaç olmalı
- türknet whatsapp
- turknet statik ip
- turkcell abone sayısı
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- gigafiber nedir
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X