11.sınıfta açık liseye geçmek
Arkadaslar merhaba ben 11.sınıfta okuyorum ve okuldan cidden verim alamıyorum. okulum %1lik dilimin içinde öğrenci alıyor yani iyi bi lise diyebilirim ancak benim icin degil cunku hocaların cogu anlatamıyor evet anlatamıyor ve bunu sadece ben demiyorum. ayrıca ben kendim çalisarak daha cok verim alıyorum okul acildigindan beri okulda ders dinlemedim ve evde kendim calistim ve ortalamam sınıfa gore iyi durumda. okula gidip sadece uyuyorum kısacası vakit kaybı benim icin. tabi ki acik liseye gecme dusuncesi okulun neti fazla olan öğrenciye ayrımcılık yapmasıyla daha da isteklendirdi beni. okul soguttu kendinden iyice. bazı hocaların gereksiz egosu olsun falan...
sizce 2.donem acik liseye gecmek benim icin mantıklı mı zaten okul bana yararlı olmuyor ne yapsam?
arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçtim ama ben de sadece 9 ve 10. sınıfın ilk dönemleri var geri kalanı bilmiyorum. çünkü online dersler benim için tam bi felaketti. fakat 9.sınıf ilk dönemi yüz yüzeydi ordan biliyorum. 10. sınıf ilk dönemi ise sınavlar vardı o yüzden biliyorum. ben şimdi okullar açılana kadar tyt sayısalı bitirmeye çalışayım mı yoksa sadece 9 ya da 10. sınıfı mı bitireyim? tyt sayısal okul açılana kadar zor ama 2 hafta gecikmeyle bitirebilirim diye tahmin ediyorum. ayrıca şöyle bir sıkıntı da var okul açılınca büyük ihtimal bizim okul tyt denemesi yapar ve eğer kötü yaparsam azar işiteceğim kesin. sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? en azından üniversite sınavına nasıl avantaj sağlayarak hazırlanırım.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.160 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet