Şimdi Ara

okullar açılana kadar ne yapmalıyım kararsızlık içerisindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçtim ama ben de sadece 9 ve 10. sınıfın ilk dönemleri var geri kalanı bilmiyorum. çünkü online dersler benim için tam bi felaketti. fakat 9.sınıf ilk dönemi yüz yüzeydi ordan biliyorum. 10. sınıf ilk dönemi ise sınavlar vardı o yüzden biliyorum. ben şimdi okullar açılana kadar tyt sayısalı bitirmeye çalışayım mı yoksa sadece 9 ya da 10. sınıfı mı bitireyim? tyt sayısal okul açılana kadar zor ama 2 hafta gecikmeyle bitirebilirim diye tahmin ediyorum. ayrıca şöyle bir sıkıntı da var okul açılınca büyük ihtimal bizim okul tyt denemesi yapar ve eğer kötü yaparsam azar işiteceğim kesin. sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? en azından üniversite sınavına nasıl avantaj sağlayarak hazırlanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paragraf çöz tyt kimya çalış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paragraf tyt mat ve geo yap bence başka bir şey yapmana gerek yok 11 yeterince ağır zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paragraf problem tyt kimya aban.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

paragraf tyt mat ve geo yap bence başka bir şey yapmana gerek yok 11 yeterince ağır zaten

teşekkürler fakat benim sıkıntıya düştüğüm konu şu bizim okul büyük ihtimalle okullar açılınca tyt denemesi yapar ordan kötü sonuç çıkarmam aileden azar işitmeme sebep olur. en düşük hasarla bu süreçten çıkıp önüme bakmam gerekiyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: RamseyBolton

Paragraf çöz tyt kimya çalış

teşekkürler ama üstte yazdığım gibi bir çıkmaza girdim

• TheFredas kullanıcısına yanıt
    hocam düşük cıkarcan zaten herkeste öyle olur hep yeni gectin 11eama dediklerime ısınırsan sıralaman yüksek gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

hocam düşük cıkarcan zaten herkeste öyle olur hep yeni gectin 11eama dediklerime ısınırsan sıralaman yüksek gelir

hocam o zaman ben okullar açılana kadar programın iskeleti paragraf matematik kimya olsun opsiyonel olarak diğer derslere bakabildiğimiz kadar. ilk deneme sonrası da duruma göre aileyle durumu kurtarmaya çalışıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFredas -- 16 Ağustos 2021; 22:36:20 >
  • TheFredas kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam

• 10.sınıf yazında tyt yi bitirmek bitirilebilirse baya güzel olur.Bitirilemiyorsa Tyt matematik ve geometriyi sağlam tutmalısın,zaten tyt feni az çok bildiğinden 11 de çok sıkıntı çıkarmaz.Bence rahat bitirirsin tyt yi bir tur anlattığın gibiyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 17 Ağustos 2021; 2:54:0 >
  • Profil fotosu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.