4.500 ₺ tutarındaki alışverişim karışılığın da promosyon olarak hediye edilen saatimin ödeme planımda olmamasına rağmen mayıstan itibaren saatin ücreti alınmak istendi. Mağaza ile görüşme yaptığım da maaliyeyle sıkıntı yaşanmaması için faturaya saat ücreti yansıtılmak istendi. Saati sıfır çıkışlı gösteremeyeceklerini buna binean de saat ücretinin (1000 TL) aylık olarak benden kesmek istediler ve bana saati teşir ürünü (tanıtım numunesi) olduğunu söylediler. Bunu müşteriye para ile satamayacaklarını ama bana hediye olarak verebileceklerini söylediler hatta telefonla bir yere sordular onay aldılar ve bana hediye ettiler. Tekrar tekrar bunun ücretini ödeyecek miyim sonradan benden parası istenmesin diye ısrarla sormama rağmen bana da ısrarla bu sana hediyemizdir dediler. 12 aylık taksitlerimin her ayına ekstra 67 liralık ödeme talep edildi. İtiraz etmeme rağmen hala faturama bu ücret yansıtılmaktadır. Bunun dışında 4.500 liralık yaptığım alışverişte istediğim masa takımı gelmedi. Bunu mağazaya bildirdiğimiz de bir çok sorun ve engel çıkarttılar. Gelen masa takımının ayakların da sorun vardı. Bunu bildirdiğimizde de çok geç müdahele ettiler. İstediğim masa takımı yine gelmedi. Ayrıca şahsıma mağaza çalışanları ve müdür tarafından yapılan aşağılayıcı ve küçük düşürücü söz ve tavırlara maruz kaldım. Bir müşteri olarak onurum kırıldı ve mağazdan kovulurcasına ayrıldım.
Siz siz olun bu firmanın hiçbir ürününü almayın. Ne müdürün de ne de çalışanların da müşteri memnuniyetine dair hiçbir şey yok.
Turknet'in sınav öncesi bana verdiği sürpriz
Bunu yapmak istemiyordum ama benim de kendi içimde bir sınırım olduğu için yapıyorum. Bağlattığım günden beridir sürekli olarak internetim belirli aralıklarda uzun süreli gitmesi veya 1-2 saniyeliğine de olsa gitme sorunları yaşıyorum. Ayrıca bugün sanal sınavım olmadan önce de gitti ve hala gelmedi. Allah'tan laptopum vardı telefon internetimi bağlayarak sınavımı yaptım. Eğer olmasaydı olacakları düşünemiyordum çünkü böyle bir şey için üniversite mazeret dilekçemi kabul etmez. Kullanmayı düşünen veya kullanan varsa direkt aboneliğini iptal etmesini tavsiye ederim. Bu şekilde bir rezilliği ben hiçbir yerde görmedim. Bana sağladığınız küçük sürprizlerden dolayı teşekkür ederim Turknet.
YATAY GEÇİŞ
|
|
|
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 109
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 20.898 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 262 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar