Şimdi Ara

YÖN AVM SAHTEKARLIĞI VE ÇİRKİN MUAMELESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.500 ₺ tutarındaki alışverişim karışılığın da promosyon olarak hediye edilen saatimin ödeme planımda olmamasına rağmen mayıstan itibaren saatin ücreti alınmak istendi. Mağaza ile görüşme yaptığım da maaliyeyle sıkıntı yaşanmaması için faturaya saat ücreti yansıtılmak istendi. Saati sıfır çıkışlı gösteremeyeceklerini buna binean de saat ücretinin (1000 TL) aylık olarak benden kesmek istediler ve bana saati teşir ürünü (tanıtım numunesi) olduğunu söylediler. Bunu müşteriye para ile satamayacaklarını ama bana hediye olarak verebileceklerini söylediler hatta telefonla bir yere sordular onay aldılar ve bana hediye ettiler. Tekrar tekrar bunun ücretini ödeyecek miyim sonradan benden parası istenmesin diye ısrarla sormama rağmen bana da ısrarla bu sana hediyemizdir dediler. 12 aylık taksitlerimin her ayına ekstra 67 liralık ödeme talep edildi. İtiraz etmeme rağmen hala faturama bu ücret yansıtılmaktadır. Bunun dışında 4.500 liralık yaptığım alışverişte istediğim masa takımı gelmedi. Bunu mağazaya bildirdiğimiz de bir çok sorun ve engel çıkarttılar. Gelen masa takımının ayakların da sorun vardı. Bunu bildirdiğimizde de çok geç müdahele ettiler. İstediğim masa takımı yine gelmedi. Ayrıca şahsıma mağaza çalışanları ve müdür tarafından yapılan aşağılayıcı ve küçük düşürücü söz ve tavırlara maruz kaldım. Bir müşteri olarak onurum kırıldı ve mağazdan kovulurcasına ayrıldım.

Siz siz olun bu firmanın hiçbir ürününü almayın. Ne müdürün de ne de çalışanların da müşteri memnuniyetine dair hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexiLaRouche -- 16 Temmuz 2022; 18:39:16 >

• Nitelikli dolandirici lik yalnız bu Avukata verseniz sağlam tazminat alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.