Merhaba altyapı sorgulamak istediğimde alttaki metinle karşılaştım, hali hazırda Türknet veya başka bir internet kullanmıyorum.
"Bir adrese sadece tek bir internet hizmeti sunabiliyoruz. Bizim kayıtlarımıza göre bize verdiğiniz adreste başka bir TurkNet internet hizmeti daha kullanılıyor. Kayıtlarımızda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize musterihizmetleri@turk.net adresinden ulaşın."
Bahsedilen mail adresine ilettim ancak oradan da şöyle bir cevap geldi :
"
Merhaba,
Bize ilettiğiniz talep ve şikayetlerinizi akıllı sistemler üzerinden süzerek daha hızlıca çözüm sunabileceğimiz hale getiriyoruz. Sistemlerimiz size sorular yöneltiyor, bazen hiç soru sormadan hizmetinizi kontrol ediyor ve size daha hızlı cevap verebilmek adına yeni bir boyut getiriyor. Sesli yanıt sistemi, Online İşlem Merkezi veya Mobil uygulamamızdan ilettiğiniz talep ve şikayetleri aynen bu yöntem ile sistemlerimize işliyoruz. Bu sebeplede daha hızlı çözüme kavuşturabiliyoruz.
Mail kanalımızın malesef bu kontrolleri yapabileceğimiz bir kanal olmadığını tespit ettik. Buradan ilettiğiniz talep ve şikayetleri anlamladırmak, çözümleneceği ekiplere yönlendirmek, gelen cevapları sizinle paylaşmak gibi sebepler, taleplerinizi çözüme kavuşturmamızı yavaşlatıyor.
Talep ve şikayetlerinizi online işlem merkezinden, mobil uygulamamızdan ya da çağrı merkezi sesli yanıt sistemimiz üzerinden bize iletebilirsiniz.
Talep ve şikayetlerinizle ilgili gerekli kontrolleri sistemlerimiz otomatik olarak yapacak ve konuyu ilgili uzmanlara iletecek. İlgili uzmanlarımız sizden daha fazla bilgi alması gerekiyorsa size ulaşacak ve sorununuzu çözecek. Sorununuzu hemen çözemiyorsak (ki bazılarını hemen çözemiyoruz) süreç boyunca işin nasıl ilerlediği ile ilgili sizi sürekli bilgilendireceğiz.
TurkNet'i tercih ettiğiniz, Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Tel: 0850 288 80 80
Faks: +90 212 216 55 60
"
Telefon ile görüşme yaptığımda ise bana buradan göremiyoruz dendi
Ben Türknet bağlatmayı düşünüyordum ancak nasıl bir döngünün içine girdim belli değil
İlgilenirseniz sevinirim, benim adresimden birisi bağlatmış mı sistemsel yanlışlık mı oldu durum hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Merhaba, sağda solda görüyorum ancak konuyla ilgili tecrübeli birisiyle karşılaşmadım
Ben dsmartla 2 yıllık taahhütlü sözleşme imzaladım
Şuan(9ay oldu) çıkmak istediğimde 1,031₺ cayma ücreti isteniyor
Kanun gereği bu yasak mıdır?
Tüketici hakem heyetine şikayet etsem lehime bir sonuç çıkar mı?
Bu konuda deneyimi ve bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi?
İnternetim 21 Aralık tarihinden beri yok ve sorunu dsmart çözemiyor (oyalayıp duruyorlar 45 gündür her gün arayıp duruyorum-eve bayiden teknik servis gelmesine rağmen çözülmedi ayrıca buna rağmen 50₺ ücret aldı)
Bu arada dsmarttan İnternet almayı düşünenler varsa da şiddetle tavsiyemdir uzak dursunlar. (gerçekten bunu tüm iyi niyetimle söylüyorum dsmart netten uzak durun pişman olursunuz)
D-Smart net kullanan insanların kendisine saygısı yoktur
Bunu kullanan kendine zarar vermekten zevk alan insandır.
..
Yahu 1 ay oldu internetim yok
Günde en az 1 kere arıyorum ve tek dedikleri "ben durumun aciliyetini buraya not ediyorum" oluyor
D-Smart teknik servis elemanı geldi 50tl alıp gitti
Apartmandaki kutuya sinyal gelmiyor dedi
Turktelekomun gelmesi lazımmış
1 aydır gelen yok giden yok
Dostlarım bu bataklığa ben düştüm siz düşmeyin
..
Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
Benden 1 aydır hizmet alamamama ragmen cayma bedeli istemeleri hakları midir?
Nereye şikayette bulunabilirim?
Yardımcı olacak hayırsever vatanperver iyilik saçan insanlara şimdiden teşekkür ediyorum bir an önce bu sıkıntı strestten arınmak istiyorum.
Bu aralar telefon alan var mı?
|
Devlet Bahceli: KANDIRILDIK!
|
|
Laptop arizasi [YARDIM]
[Öneri] Telefon Önerir Misiniz?
|
Hikaye yaziyorum
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 74
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.802 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar