Şimdi Ara

Laptop arizasi [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye acacagimi bulamadim o yuzden buraya acmak zorunda kaldim
    Laptobum arizalandi sarj gostergesi yanip sonuyor surekli ve laptop kapaniyor baslarken fotografta gordugunuz hatayi veriyor
    Kapanirken 'cizzt' sesi geliyor

Laptop arizasi [YARDIM]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazır sen konu acmisken benimde bir sıkıntım var öğrenciyim, anlayanlar pm atabilir mi 😖

• Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Attim pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Attigin fotoğraftaki sorun sürekli tekrar ediyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • packard bell marka mı ?
  • Ekrandaki hata hard disk hatası ancak bilgisayarı yazma işlemi sırasında aniden kapatırsan da ortaya çıkabiliyor ama asıl sorunun durduk yere kapanması.Eğer ki şarj göstergesi yanıp sönüyorsa adaptörde veya taktığın prizde sıkıntı olabilir önce priz değiştir fark etmiyorsa herhangi bir bilgisayarcıya götür onlarda farklı adaptörler vardır denerler.Eğer ki aniden kapanmıyorda kullanırken kapanıyorsa ısınma problemide olabilir malum havalar bayağı sıcak.
  • Evet packard bell

Yeni adaptor aldim hocam ayni sekilde tekrarliyor hata degisen birsey olmadi

Icini actim simdi 2 siyah 2 kirmizi kablo var bu sarj takilan yere bagli diyah kablonun birisi bostaydi kopmus yerinden bantladim falan cozulur simdi dedim ama gene olmadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo arızası yardim
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotoda kendini ifşalamışsın.

• Aşık mı oldun :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Ekrandaki hata hard disk hatası ancak bilgisayarı yazma işlemi sırasında aniden kapatırsan da ortaya çıkabiliyor ama asıl sorunun durduk yere kapanması.Eğer ki şarj göstergesi yanıp sönüyorsa adaptörde veya taktığın prizde sıkıntı olabilir önce priz değiştir fark etmiyorsa herhangi bir bilgisayarcıya götür onlarda farklı adaptörler vardır denerler.Eğer ki aniden kapanmıyorda kullanırken kapanıyorsa ısınma problemide olabilir malum havalar bayağı sıcak.
    Hocam simdi takiyorum sarja isik sabit power'a basiyorum pc acilmaya basliyor hosgeldiniz yazisinda laptop uzerinde ki 4 isiktan 2 si yanip sonmeye basliyor bir tanesi sarj isigi digerini bilmiyorum bataryamda olu oldugu icin 20 sanuye icinde kapaniyor pc ki bazen direk cizzt diyor gidiyor kapandiktan sonra sarj isigi tekrar sabit yanmaya basliyor ama donanimsal bisey mi yazilimsal bisey mi bilsem ona gore hareket etcem fakat cozemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbeninqton -- 22 Haziran 2018; 23:37:29 >

• hoja şimdi öncelikle lebidop kapalı iken heycan yapmadan lebidop şarj aletini fişe cart diye sok. köklediğine emin olduktan sonra laptop üzerinde şarj oluyor lambası yanıyor mu ona bak. ardından sök. yanan lamba söndü mü bunu bir kontrol et. yağğğğniii şarj cihazın normal mi buna bir emin ol ciğerim.

şarj cihazı sağlamsa.. hah bu aşamada heycan yapmadan cihazı şöyle bir yarım saat şarjda bırak ve ardından açma düğmesine basıp olanları yaz.

şarj cihazı bozuksa.. lebidopp şarj almıyorsa sorun şarj cihazından da olabilir.laptopun üstündeki sokette de sorun olabilir. sorunu çözmeye çalış. çözemiyorsan ya video atıp yardım iste yada direkt tamirciye git. büyük ihtimal fazla fap yaptığından bu sorun oldu. next time daha soft sitelere takıl.zenciler sakat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.