Yapay Zeka Yüksek Lisans ve Savunma Sanayii
Selam arkadaşlar. Ben bir devlet üniversitesinde yapay zeka alanında yüksek lisans yapmaktayım. Aynı zamanda bir şirkette full-stack developer olarak çalışıyorum. Kendimi yapay zeka alanında geliştirip savunma sanayii şirketlerinde çalışmak istiyorum Şu anda genel olarak mobil ve web development alanında çalışıyorum. Yapay zeka ile ilgili dersler aldım fakat çalışma hayatımda pratik edecek bir alan bulamıyorum. Türkiyede hangi savunma sanayi şirketleri yapay zeka ile ilgili çalışmalar yapıyor ? Hangilerine başvurabilirim ? Yüksek lisansımın bitmesine daha var bittiği zaman başvuralara başlamayı düşünüyorum. Bu alanda kendimi nasıl geliştirebilirim ? Ne tarz çalışmalar yapmalıyım ? Tavsiye verebilirseniz sevinirim.
SAVUNMA SANAYİSİNDE YAZILIMCI KARİYERİ
Yazılım mühendisliği okuyorum. Büyük veri ve yapay zeka konuları ilgimi çekiyor ve bu konular üzerinde çalışmak istiyorum. Savunma sanayide bu konular üzerinden bir iş bulmak istiyorum ama sorunum şu ki İstanbul ve Ankara'daki büyük üniversitelerde değil daha küçük bir Anadolu şehrinde okuyorum ve bu alandaki şirketlerin yetiştirmek üzere aldığı elemanları ve stajyerleri bu okullardan aldıklarını duydum. Bu sektörde iş bulma şansım sıfıra yakın mıdır, pazar alanı daha geniş sektörlerde mi kendimi geliştirmeliyim? Bu soru kafamı çok karıştırıyor. Bu konularda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ??
CPU ISISI ANORMAL DERECEDE FAZLA
LAPTOP ISINMA SORUNU
|
|
MUĞLA KYK YURDU
|
E KAYIT HAKKINDA
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.762 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar