Şimdi Ara

SAVUNMA SANAYİSİNDE YAZILIMCI KARİYERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım mühendisliği okuyorum. Büyük veri ve yapay zeka konuları ilgimi çekiyor ve bu konular üzerinde çalışmak istiyorum. Savunma sanayide bu konular üzerinden bir iş bulmak istiyorum ama sorunum şu ki İstanbul ve Ankara'daki büyük üniversitelerde değil daha küçük bir Anadolu şehrinde okuyorum ve bu alandaki şirketlerin yetiştirmek üzere aldığı elemanları ve stajyerleri bu okullardan aldıklarını duydum. Bu sektörde iş bulma şansım sıfıra yakın mıdır, pazar alanı daha geniş sektörlerde mi kendimi geliştirmeliyim? Bu soru kafamı çok karıştırıyor. Bu konularda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ??

• Sizin bilgisayar mühendislerinden farkınız ne hocam ?

• Çok fazla farkımız olduğunu düşünmüyorum. Donanım dersi görmüyoruz taş çatlasın 3-4 farklı dersimiz vardır.

• Yok be kardeşim online kurs sertifikaları al ortalamanı en 2.7 hatta bana kalırsa +3.0 tut ingilizceni geliştir, üniversiten dert değil. Siemenste çalışan güneydoğudaki bir üniversiteden mezun mühendis tanıdığım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler. İnternet araştırmalarımdan tatmin olamadım bu sektörde çalışan yol gösterebilecek tavsiyeleri olan birileri var mıdır ????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAVUNMA SANAYİ MAAŞLARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.