Bildirim
CPU ISISI ANORMAL DERECEDE FAZLA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Virüs ya da zararlı yazılım arka planda çalışıyor olabilir, virüs ve malware taraması yapın sorun düzelmezse temiz bir format atıp deneyin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dizüstüne herhangi bir müdahalede bulunmadıysan eğer virüs var gibi görünüyor. -
fanın döndüğüne eminmisin bende r5 3500u kullanıyorum ama 70 den yukarısını görmedim kesinlikle bir sıkıntı var virus kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu sıcaklık değerlerinde fanın sesini duyman gerek. -
Katılıyorum. Ortalama sıcaklık böyle olması gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Blavo.D
fanın döndüğüne eminmisin bende r5 3500u kullanıyorum ama 70 den yukarısını görmedim kesinlikle bir sıkıntı var virus kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu sıcaklık değerlerinde fanın sesini duyman gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanı kontrol edin. Termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz. -
Sorun için dell in müşteri hizmetlerini aradım, yönergeler doğrultusunda biosta bi tarama yaptım hiçbir sorun bulunmamasına rağmen ilginç bir şekilde problem çözüldü.Uzun bir süre foruma uğrayamadım,yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. -
BIOS'ta tarama nedir hocam?quote:
Orijinalden alıntı: vorkuta35
Sorun için dell in müşteri hizmetlerini aradım, yönergeler doğrultusunda biosta bi tarama yaptım hiçbir sorun bulunmamasına rağmen ilginç bir şekilde problem çözüldü.Uzun bir süre foruma uğrayamadım,yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. -
Müşteri hizmetleri bana bios u açmamı söyledi, ondan sonra verdikleri yönergeleri uyguladım 3 saat süren bi tarama yaptı ama ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum açıkcası.Adam bana tarama bitmeden sorunun donanımsal olmadığını söyledi sadece... -
İlk defa duydum hocam, merakım bu yüzden..quote:
Orijinalden alıntı: vorkuta35
Müşteri hizmetleri bana bios u açmamı söyledi, ondan sonra verdikleri yönergeleri uyguladım 3 saat süren bi tarama yaptı ama ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum açıkcası.Adam bana tarama bitmeden sorunun donanımsal olmadığını söyledi sadece... -
estağfurullah, bende olayı tam olarak anlayamadığım için yüzeysel geçtim umarım anlatabilmişimdir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör going to sleep nasıl açılır
- görev çubuğu çalışmıyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- hogwarts legacy açılmıyor
- torrent yavaş indiriyor
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- video boyutu küçültme
- telefon şarj olmuyor
- laptop menteşe tamiri
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X