Şimdi Ara

CPU ISISI ANORMAL DERECEDE FAZLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım açtığım andan itibaren ısı durumu bu şekilde. Arkada hiç bir program çalışmamasına rağmen değerin bu kadar fazla olmasının sebebi nedir? Bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.(laptopumu alalı 4 ay oldu amd ryzen 3 12gb ram var)CPU ISISI ANORMAL DERECEDE FAZLA

• Virüs ya da zararlı yazılım arka planda çalışıyor olabilir, virüs ve malware taraması yapın sorun düzelmezse temiz bir format atıp deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizüstüne herhangi bir müdahalede bulunmadıysan eğer virüs var gibi görünüyor.
  • fanın döndüğüne eminmisin bende r5 3500u kullanıyorum ama 70 den yukarısını görmedim kesinlikle bir sıkıntı var virus kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu sıcaklık değerlerinde fanın sesini duyman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blavo.D

fanın döndüğüne eminmisin bende r5 3500u kullanıyorum ama 70 den yukarısını görmedim kesinlikle bir sıkıntı var virus kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu sıcaklık değerlerinde fanın sesini duyman gerek.
    Katılıyorum. Ortalama sıcaklık böyle olması gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanı kontrol edin. Termal macunu yenilemeyi deneyebilirsiniz.
  • Sorun için dell in müşteri hizmetlerini aradım, yönergeler doğrultusunda biosta bi tarama yaptım hiçbir sorun bulunmamasına rağmen ilginç bir şekilde problem çözüldü.Uzun bir süre foruma uğrayamadım,yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorkuta35

Sorun için dell in müşteri hizmetlerini aradım, yönergeler doğrultusunda biosta bi tarama yaptım hiçbir sorun bulunmamasına rağmen ilginç bir şekilde problem çözüldü.Uzun bir süre foruma uğrayamadım,yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    BIOS'ta tarama nedir hocam?
  • Müşteri hizmetleri bana bios u açmamı söyledi, ondan sonra verdikleri yönergeleri uyguladım 3 saat süren bi tarama yaptı ama ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum açıkcası.Adam bana tarama bitmeden sorunun donanımsal olmadığını söyledi sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorkuta35

Müşteri hizmetleri bana bios u açmamı söyledi, ondan sonra verdikleri yönergeleri uyguladım 3 saat süren bi tarama yaptı ama ne yaptığımı tam olarak bilmiyorum açıkcası.Adam bana tarama bitmeden sorunun donanımsal olmadığını söyledi sadece...
    İlk defa duydum hocam, merakım bu yüzden..
  • estağfurullah, bende olayı tam olarak anlayamadığım için yüzeysel geçtim umarım anlatabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.