Şimdi Ara

CPU sıcaklığı biosta 100 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vatan bilgisayardan masaüstü bir pc aldım.Işlemcisi i5 9600kf ve soğutucusu xigmatek wp 1264.
    Bilgisayarı ilk açtığımda bios girdim güncelleme vs bakmak amacıyla, ancak Cpu sıcaklığının 50den baslayıp 100lere cıktığını gördüm.
    (Soğutucu ve fanında bir problem yok gibi gözüküyor, cpu voltaj deger 1.032.)
    Ardından windows kurup ekran kartı driverlarını yükledim.(f serilerde hyper threading olmadığı için belki görüntü gelmesi için işlemci zorlanıyordur düşüncesiyle) Ama problem halen devam etmekte.
    Sorun başka ne olabilir ? Yardımcı olabilir misiniz ?
    (elimde şu anda ethernet kablosu yok, kargonun teslim edilmesini bekliyorum. Belki de internet bağlantısı olmadığındandır-->alakalı mı değil mi emin değilim )
    Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbrkr -- 6 Mayıs 2020; 22:27:35 >

• Anakart bios sürümünü güncelleyin. İşlemci fanını söküp macun yenileyip takın. Bunlardan emin olun. Düşük ihtimal Sensör arızası da olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 derecede kapanması gerekmez mi? Kademeli yükselmesi macunun fazla geldiğine işaret ediyor olabilir
  • Termal macunu tekrar düzgün bir şekilde uygulayıp işlemci soğutucusunun tam oturup oturmadığını kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 7 Mayıs 2020; 7:53:36 >
  • Anakart yanlıs sıcaklık gosteriyor da olabilir 100C olacka is degil cunku
  • Sistemi Vatan'dan hazır almış montajda sorun olmaması lazım.Ama yinede
    Soğutucu / termal macun elden geçmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 7 Mayıs 2020; 17:49:50 >
  • Macun ya da sogutucu bu kadar fark yaratır mı sizce ? Macunsuz vs bile bu değeri görmemesi gerekmiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşta cpu sıcaklığı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.