Malzeme Mühendisliği Yüksek Lisans
İyi bir malzeme mühendisliği bölümünde okumaktayım, daha fazla detay vermiyorum takip edilmemek için. 2.80 ortalamayla bitiriyorum, gecikmeyle bitirmiyorum yüksek lisans için tavsiyeleriniz nelerdir?
EGE FİTNESS
Ov ye men ege fitness back in bussiness always in bussiness ye ye yo men yks niga keep standing most of time living in a gangstas paradise keep standing most of time living in a gangstas paradise uuu uuu uuuuu uu uuu uuu uuuuu uu keep standing most of time living in a ganstag paradize beynimin limitlerini otuz günde tersten okuma tekniğiyle aştım şimdi bütün konuları biliyorum limitless filmi vardı ya ye men şimdi 1 dostum hey hey dostum sen biliyor musun lanet olsun 1 net 100 net 200 net ye men şit
Bölümlerin yök atlastan net ortalamasına bakınca biyoloji ve sosyal sayesinde çoğu kişinin oralara yerleştiğini görüyorsunuz. Türkçe de kaldırılsın. Siktiğimin sınav senesinde deli gibi biyoloji çalışmak zorunda kaldım sosyalden de sürekli korktum. Bıktım artık amınakoyduğumun ezber dersleri yüzünden fizik kimya matematiğimin geri planda kalmasından. Tyt komple kalkabilir salak bir zaman sınavı, iq testi çözmeyenler herhalde bu testi bir stratejisi yok türkçe için sürekli hızlı okuma yapman gerekmiyor sosyal için en salak ezberleri bilmen gerekmiyor sanıyor. Bu testte olsun diyelim, türkçe olmasa kaç kişi matematiği yapamaz sanıyorsunuz?
Ben bu sınavda fiziği yapamadım ama fizik okuyorum ya da makine okuyırum gerçek fizik lise fiziği değildir diyenlerin dunning kruger etkisine yakalandığını düşünüyorum. Üniversite sınav fiziği her sene en ayırt edici ve zor derstir. Bu dersi yapamayanlar kusura bakmasın makina veya fizik okumasın. Fizik yeteneğini en iyi ölçen ders budur.
Kaliteli yayın felan olsun. Sadece onlara bakacağım sınava girmeden önce. Bir sene çalışmadan girince ne oluyormuş göreceğim.
Ayt fizik taktikleri
Ayt fizik 12 yaptım 21'de. Taktik şudur, sürekli nihat bilgin fizik denemeleri çözüyorsunuz sonra karaağaç çözün ama her soruyu değil çoğu hatalı 3-4-5e bulaşmayın daha adlarını hatırlamıyorum ama ilginç fizik kitaplarına yoğunlaşın iyi yayınların fizik kitapları değil de iyi fizik kitaplarına yoğunlaşın.
Ayt fizik hakkında merak ettiklerim var.
Tobb ne zaman açılıyır
Tobb ne zaman açılıyor yurtlara ne zaman girebilriiz ailemden kurtulmak istiyorum artık
Sıralamalar nasıl değişiyor
Puanlar değişince sıralamalar nasıl feğişiyor cumhurbaşkanı açıklamasını anlamadım herkese 30 puan eklense yine aynı sıralama olmuyor mu?
Öncelikle sıralaması için emek harcayan diye sallayacak cahillere söyleyeyim odtü matematik ya da bilkent matematik bilgisayarlarından çok çok daha zor ve sıralamasıyla girip orada 2 ortalama yapanlar olduğu gibi o bölümlerde 3.5 üstü ortalama yapmak dandik testler çözmeye benzemez, iyi bir üninin matematiği ispata dayalı bir matematiktir 2 dkda soru çözmeye dayalı değil yani mattan 3.5 üstü ortalama alan adam türkiye birincisinden daha büyük iş yapmıştır, üni liseye benzemez. Şimdi merak ettiğim şu: mat birinci sınıf bitti ortalamayla çift anadala başvurduk başka ne gerekiyor odtü ya da bilkent cenge çift anadalla girmek için?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 128
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.563 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar