Şimdi Ara

Üniversite sınavında fiziği yapamadım yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu sınavda fiziği yapamadım ama fizik okuyorum ya da makine okuyırum gerçek fizik lise fiziği değildir diyenlerin dunning kruger etkisine yakalandığını düşünüyorum. Üniversite sınav fiziği her sene en ayırt edici ve zor derstir. Bu dersi yapamayanlar kusura bakmasın makina veya fizik okumasın. Fizik yeteneğini en iyi ölçen ders budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyranny1232345 -- 20 Şubat 2022; 3:35:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu değilde bana şunu söyle
    Metallerde elektron ilgisi var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bölüme girmek için x net mat-fizik vb yapmanız gerekmektedir.

Gibi bir şart olsa nasıl olurdu?

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

x net değil de girilecek bölümün derslerinde kullanımı daha yoğun olanın kat sayısı daha yüksek olsa mantıklıydı . Mesela fizik yoğunluklu mühendislikler için fizik ve mat kat sayısı daha yüksek olsa daha düzgün bir sıralama mantığı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACD33758C -- 20 Şubat 2022; 10:18:54 >
  • Eskiden öyleymiş bildiğim kadarıyla

Yeni sistem gelecek diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak

• Klasik ösym boklama bahanesidir.(lise fiziği gerçek fizik mi değil mi tartışmalarını bi kenara bırakarak söylüyorum). 8-9 net fizik yapıp ösym emeklerimi çöp etti diye ağlıyolar. Fulleyen-1 yanlış yapan adam bostan korkuluğu mu nasıl yaptı?

• Anoniminsann A kullanıcısına yanıt
    Çok çok düşük ◇H=-10000 gibi felan yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bolumlerde okuyanlarin fiz1 ve 2 almis olmasi lazim onlar da okuluna bagli olarak modern ve dalga kismi haricinde hepsini iceriyor zaten

• Mramelex kullanıcısına yanıt
    Soruların dili kötüydü 2021 de ondan dolayı 2 sorun gitse zaten 12-2 yerine 10-4 yapıyorsun emekler çöp oluyor tabi iyi sıralama yaptık diye osymnin her yaptığını haklı bulmayın ya

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

ahh be ygs lysye giren abiler ablaların tıp için biyo kim ve mühendislikler için fizik mat ağırlıklı çözmeleri yeterliydi...

• fizik ve makine mühendisliği mezunuyum. Lisede öğretilen fizik benim sevdiğim bir fizik değildi. Ben kuantum , optik seven bir fizikciyim oradaki konuların gramı lisede gösterilmiyor.

Makina ise fizik ile alakalı bolumleride var ama alakasız bölümleride var

• olimpiyat madalyalı arkadaşım 2020 fizik fulleyemedi. (hatalı balık sorusu) onun dışında lise fiziğinin gerçek fiziğe yakın olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.