Şimdi Ara

Biyoloji, türkçe ve sosyal kaldırılsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümlerin yök atlastan net ortalamasına bakınca biyoloji ve sosyal sayesinde çoğu kişinin oralara yerleştiğini görüyorsunuz. Türkçe de kaldırılsın. Siktiğimin sınav senesinde deli gibi biyoloji çalışmak zorunda kaldım sosyalden de sürekli korktum. Bıktım artık amınakoyduğumun ezber dersleri yüzünden fizik kimya matematiğimin geri planda kalmasından. Tyt komple kalkabilir salak bir zaman sınavı, iq testi çözmeyenler herhalde bu testi bir stratejisi yok türkçe için sürekli hızlı okuma yapman gerekmiyor sosyal için en salak ezberleri bilmen gerekmiyor sanıyor. Bu testte olsun diyelim, türkçe olmasa kaç kişi matematiği yapamaz sanıyorsunuz?

• Neyse ben bir gün bunun olacağını biliyorum, olmadığı sürece anlamı yok bunlardan bahsetmenin. Ama olduktan sonra eminim yüzlerce öğrenci sınavda neden türkçe sosyal yok diye ağlarken yüzlercesi de fizik kimya matematik ve temel matematik fen ile iyi bir yerlere gelecek. Türkçeden zaman sıkıntısı yaşarken matematik yapmaya çalışmayacak kimse. Teknik meslek liselerine yollansın sosyalciler orada onlara anlatsın derslerini. Sözel ve eşit ağırlık puan türleri de kalksın. Kimse saçmasapan ezberlerle üniversiteye yerleşemesin. Hukukçunun da matematik ve fen çözmesi lazım tarihçinin de felsefecinin de.

• ok boomer   

• Edebiyatı kaldırın yeter. Çok saçma bir ders

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türkçe olmasın senin gibi hayatı boyunca ders çalışmış kitap okumamış pasif agresifler bilgisayar mühendisliği, tıpa gitsin sonra kültürsüz ama sırf para kazandığı için kendini adam sanan insanlarla dolsun her yer.
    çok beklersin, iki üç bilgiyi ezberlemezsen ölmezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne agladin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçmeli sorular kaldırılsın

Görelim kim ne yapıyor

Bio kolay la aslında
    Sağlam çalıştıktan sonra
    Zaten kolay soruyorlar bio sosyal
    Niye kalksın ki

Paragraf soruları kalkabilir o mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav kaldırılsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devlet bahçeli sen misin ?

• biyolojiye ezber dersi yazdığını görünce sonrasını okumadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.