Divinity Original Sin 2 Türkçe Yama
Gençler bu animusprojesi.com un yaptığı divinity original sin 2 oyununun yamasını hiç bir yerde bulamıyorum. Elinde olan varsa atabilir mi?
Tam hatırlamıyorum 1 sene oldu heralde. Bu siteden Doom 3 türkçe yama satın aldım. Oyunum steam versiyonu olmasına rağmen yama tam olarak çalışmadı.(Belirli bir süreden sonra oyundan atıyor.)Elemana gmail'den ulaştım başta yardımcı olmaya çalıştı, direktifler verdi fakat işe yaramadı. En son kendi oyun dosyalarını bana atacağını söyledi. Ondan sonra ses seda yok. 7 8 ay oldu yine canım Doom 3 çekti önceden parasını verdiğim yama linkine tıkladım link kırık. Yama yapımcısına mesaj atıyorum ses seda yok yine. Adam yamayı satıyor sonra ilişkiyi koparıyor. Verdiği yamayı hiçbir şekilde kullanamadım açıkçası. Size tavsiyem böyle yama sitelerine itibar etmeyin.(güvenilir, bilindik siteler hariç.) Şu an yaptıkları her yama için 25 tl gibi bir fiyat istiyorlar ama arkalarında durdukları yok. Bana ekşi sözlük gibi rezalet başlığı açanlar utansın.
Bence bu sene çıkmış en iyi metroidvanialardan. Tam bir modern castlevania olmuş. Kesinlikle çeviriyi hak eden bir oyun olsa da kimse tarafından ipleneceğini sanmıyorum. Yine bir umut belki bir el atan olur.
guacamelee çeviri yardım
Guacamelee oyununu bilen bilir.Harika ötesi bir beat em up oyunudur kendisi.Fakat bu zamana kadar hiç kimse bu oyuna türkçe yama çıkarmaya yeltenmedi.Hatta bahsi dahi geçmedi.Bende bu oyuna türkçe yama yapmaya karar verdim demek isterdim de oyunun dil dosyalarını bir türlü bulamadım.Daha önce çeviri yapmış birilerinden bilgi alsaydım harika olurdu.
playstore oyun alımındaki saçma hata
Malumunuz playstore(türk telekom)bu aralar bahar indirimleriyle gündemde.Bethesda oyunları da indirime girdi.Fakat elder scrolls morrowind ve oblivion oyunlarını satın almaya çalıştığımda aylık alışveriş limitini aştınız hatası veriyor.Diğer oyun satın alımlarında bu hata hiçbir şekilde karşıma çıkmadı.Yalnız üstte bahsettiğim iki oyunda bu hatayı veriyor.Çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse makbule geçecek.
monster pusat pro gaming gamepad
Bir adet pro gaming gamepad siparişi verdim fakat gamepad incelemelerine baktığım zaman ürünün bluetooth bağlantısının sorunlu olduğunu bir çok kişiden okudum.Sonuçta monster fason üretim sayılıyor.Bana gelen ürünün de böyle olacağı yüksek ihtimal.Acaba aynı gamepadi kullananlar almamı tavsiye eder mi yoksa siparişimi iptal mi edeyim?
video kayıt programı önerisi
Gençler hem masaüstü hem de oyun içi kayıt yapan fakat masaüstünden direkt oyuna girince kaydı kesmeyecek bir video kayıt programı önerir misiniz?
Gençler geçenlerde xbox game pass pc üyeliği aldım kendime.Ori and the will of the wisps adlı oyunu indirdim.Yalnız oyuna girerken görüntüde bir tuhaflık var.Arka plan kaplamaları bildiğin yok olmuş.Sebebini bilen varsa yazabilir mi?
Gamepass üyeliğim
Arkadaşlar sırf ori and the will of the wisps oynamak için,game pass for pc üyeliği aldım 14.99 'a.Ama oyunu bir türlü yükleyemiyorum.Oyunu yine gamepass sayesinde indirimli satın almam bekleniyor.Benim bildiğim 100 den fazla oyunu ücretsiz indirip oynamam gerekir.Bilen varsa cevap yazsın
can't add scripth hatası(unity)
Gençler oluşturduğum ConnectFirebase klasörünü resimdeki yere sürüklüyorum.Böyle bir hata veriyor.Bir el atsanız acil.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.495 (Bu ay: 314)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun