Şimdi Ara

trgamestudio.com(türkçe yama rezaleti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam hatırlamıyorum 1 sene oldu heralde. Bu siteden Doom 3 türkçe yama satın aldım. Oyunum steam versiyonu olmasına rağmen yama tam olarak çalışmadı.(Belirli bir süreden sonra oyundan atıyor.)Elemana gmail'den ulaştım başta yardımcı olmaya çalıştı, direktifler verdi fakat işe yaramadı. En son kendi oyun dosyalarını bana atacağını söyledi. Ondan sonra ses seda yok. 7 8 ay oldu yine canım Doom 3 çekti önceden parasını verdiğim yama linkine tıkladım link kırık. Yama yapımcısına mesaj atıyorum ses seda yok yine. Adam yamayı satıyor sonra ilişkiyi koparıyor. Verdiği yamayı hiçbir şekilde kullanamadım açıkçası. Size tavsiyem böyle yama sitelerine itibar etmeyin.(güvenilir, bilindik siteler hariç.) Şu an yaptıkları her yama için 25 tl gibi bir fiyat istiyorlar ama arkalarında durdukları yok. Bana ekşi sözlük gibi rezalet başlığı açanlar utansın.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geralt1775 -- 19 Ekim 2022; 0:5:7 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TRGameStudio: Türkçe Yama Tartışması

Popüler oyunlar için Türkçe yamalar yayınlayan TRGameStudio, son zamanlarda tartışmalara konu oldu. Bazı oyuncular, stüdyonun sunduğu yamaların kalitesizliğinden ve güvenilirliğinden şikayetçi.

İlgili şikayetler, yamaların genellikle hatalı çeviriler içerdiğini ve oyun deneyimini olumsuz etkilediğini içeriyor. Ayrıca, TRGameStudio'nun sunduğu yamaların diğer stüdyolara göre daha pahalı olduğu belirtiliyor.

Bu tartışmaların ardından birçok oyuncu, TRGameStudio'nun güvenilirliği konusunda endişelerini dile getirdi. Bazı oyuncular, stüdyonun yasal sorunlarla karşı karşıya kalabileceğine inanıyor.

Ancak TRGameStudio, iddiaları reddetti. Stüdyo, yamalarının profesyonel tercümanlar tarafından oluşturulduğunu ve oyun deneyimini geliştirmeyi amaçladığını ifade etti.

TRGameStudio'ya güvenip güvenmeme kararı, oyuncuların kendi inisiyatifine kalmıştır. Sorunsuz bir oyun deneyimi için oyunlar için resmi Türkçe yamaları tercih etmeyi düşünebilirsiniz. Alternatif olarak, diğer Türkçe yama stüdyolarını araştırıp incelemeler okuyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lütfen karalama kampanyası yapmayınız, vakit buldukça biz herkese yardım etmeye çalışıyoruz. Bahsettiğiniz oyunun orjinal halinde hiç bir dilde altyazı bile yok. Kaç bin satır kod yazıldı haberiniz yok. Elbeltte hatalar oldu ve şuan nihai sürümde hiçbir hata bulunmamaktadır. Bugüne kadar kaç kişi yazdı ise sorunlarını çözmüşümdür, kimseyi cevapsız bırakmamışımdır.

Ayrıca güncel sürüm e-postanıza gönderilmiştir. İyi oyunlar...

Böyle yama sitelerine itibar etmeyin derken sitemizin yaklaşık 10 yıllık köklü bir tarihi vardır. Ve Türkiye'deki kendi bünyesine ait çevirileri olan en büyük yama sitesidir. Ayrıca biz sadece yama değil kodlama ve modlama yapıyoruz. Buna HD grafik modları ve altyazı modları dahil. Bizi kimse ile kıyaslamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 19 Ekim 2022; 0:54:10 >
  • Keşke başlık açmadan cevap yazabilseydiniz. Çok uzun süredir sizden haber bekliyorum. Bu kadar takılmamak da olmaz.

• Valla 2 gündür üyelik için dönüş bekliyorum...

• emreozk E kullanıcısına yanıt
    Yeni bi başlık aç sanırım rezalet başlığı açmadan ciddiye almıyorlar insanları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.