Photoshop toplu iş yapmak
Elimde bir görsel var. Bu görselin bir kısmına görsel koyuyorum ve bu görselin konumunu vesaire hiçbir şeyini değiştirmeden aynı boyutta farklı bir fotoğraf ile değiştirmek istiyorum. Bunu galiba Action ile yapıyoruz ama bir türlü beceremedim, arkadaki görsel sabit olacak sadece o bahsettiğim kısımdaki görsel konumunu ve şeklini değiştirmeden farklı bir görselle değiştirilecek. Bunu nasıl yaparım?
Dalgalanan ms sorunu
neredeyse 2 yıldır falan bu sorunla yaşıyorum ama artık çözüm bulmak istiyorum
genellikle lol ve geforce now üzerinden oyun oynarım ve pingim bazı zamanlarda sürekli dalgalanıyor örnek: 30 dan 250 ye çıkıyor geri 100 e düşüp geri 300 falan oluyor sonra geri 30 oluyor.
genellikle geceleri daha fazla oluyor, evde 2-3 kişi bağlanınca bu olay hemen yaşanmaya başlıyor ve bazende 10 kişi bile bağlansa internet çok hızlı ve ms değerleri çok iyi oluyor. birde bazen evde tek olsamda internet çok kötü oluyor
bu sorunu nasıl çözerim şuan 22mb internetimiz var bunu arttırsak bu sorun düzelir mi acaba ?
BİLGİSAYAR KARINCALANIP DONUP KALIYOR
https://www.hizliresim.com/VJegjQ sorunum bu şekilde bilgisayarda herhangi birşey yaparken oluyor eskiden aşırı nadir oluyordu şimdi sıklıkla olmaya başladı bu hata gelince pc yi yeniden açıyorum bu hata hemen geliyor ama bekleyip yeniden açarsam pc yi 1saat sonra falan bu hatayı alıyorum
çözümü nedir ?
Bilgisayarımın Renkleri Bozuldu
|
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 402 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware