Şimdi Ara

Dalgalanan ms sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse 2 yıldır falan bu sorunla yaşıyorum ama artık çözüm bulmak istiyorum

genellikle lol ve geforce now üzerinden oyun oynarım ve pingim bazı zamanlarda sürekli dalgalanıyor örnek: 30 dan 250 ye çıkıyor geri 100 e düşüp geri 300 falan oluyor sonra geri 30 oluyor.

genellikle geceleri daha fazla oluyor, evde 2-3 kişi bağlanınca bu olay hemen yaşanmaya başlıyor ve bazende 10 kişi bile bağlansa internet çok hızlı ve ms değerleri çok iyi oluyor. birde bazen evde tek olsamda internet çok kötü oluyor

bu sorunu nasıl çözerim şuan 22mb internetimiz var bunu arttırsak bu sorun düzelir mi acaba ?

• download hızıyla değil upload ile alakalı. Bir de wifi ile bağlıysanız kabloyla bağlanıp modem arayüzünden wifi hızını kısıtlayın.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

biraz daha araştırma yaptığımda sorunum galiba jitter ile alakalı olduğunu öğrendim

internette bu sorun varken test yaptığımda jitter değeri çok yüksek çıkıyor. bide senin dediğin ayarı nasıl yapabilirim modem arayüzünden wifi hızını kısıtlamayı ?

bide Wifi ile bağlanıyorum çünkü Laptoba ethernet kablo takınca algılamıyor

• Enes_ööztürk E kullanıcısına yanıt

ethernet driveri kurulu değildir.

• biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. ethernet driveri kurulu ve güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.