Gehennas Türk Guild'i The Evolution
Wotlk Classic Gehennas Türk Guildi The Evolution
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar Guild olarak Gehennas Realminde oynayan yeni üyeler arıyoruz. Ekibimiz daha çok sosyalleşme, eğlence ve sohbet odaklı yaş ortalaması yüksek oyunculardan oluşuyor. Hardcore progress guildi değiliz. Fakat bundan da uzak kalmıyoruz. Yeterli sayıya ulaştığımız durumda dışarıdan adam almadan tüm raid'leri dolaşabileceğimiz bir oluşum sağlamaya çalışıyoruz. Katı kurallarımız yok. Katılmayı düşünen arkadaşlardan sadece discord sunucumuzda aktif olmasını ve hoşgörülü bir iletişim kurmasını rica ediyoruz. Gehennas Horde serverı biz de Horde oynuyoruz zug zug. Dungeon, yardımlaşma, geyik muhabbeti arayan herkesi bekleriz.
Gehennas The Evolution Türk Guildi
Wotlk Classic Gehennas Türk Guildi Evolution
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar Guild olarak Gehennas Realminde oynayan yeni üyeler arıyoruz. Ekibimiz daha çok sosyalleşme, eğlence ve sohbet odaklı yaş ortalaması yüksek oyunculardan oluşuyor. Hardcore progress guildi değiliz. Katı kurallarımız yok. Katılmayı düşünen arkadaşlardan sadece discord sunucumuzda aktif olmasını ve hoşgörülü bir iletişim kurmasını rica ediyoruz. Gehennas Horde serverı biz de Horde oynuyoruz zug zug. Dungeon, yardımlaşma, geyik muhabbeti arayan herkesi bekleriz.
Whisper için nickler: "Eniqma"
"Thekal" Fresh Server Horde Türk Guildi
Sevgili arkadaşlar. Uzun süredir wotlk bekleyen oyuncular için açılan bu fresh sunuculardan PVP ve PVE seven tüm tayfayı toparlıyoruz. "Thekal" ismindeki pvp sunucunda HORDE olarak başladık ve bu serüvende bizimle beraber eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi guildimize bekliyoruz.
"The Evolution"
Yeni başlayıp oyunu öğrenmek isteyenler ve usta oyuncularında bir arada olduğu bir topluluk yaratmaktayız. Bu oluşumda bizimle beraber yürümek isteyenler oyun içinde veya discord adresimizden bize ulaşabilir.
Oyun içi ulaşabileceğiniz isimler: Hoar - Ezel - Ayu - Ritim ve daha fazlası. Who listesinden The Evolution diye aratırsanız online göreceğiniz herhangi bir oyuncuya yazabilirsiniz. Discord:
Herkese iyi eğlenceler dileriz. Bize katılacak olan tüm oyuncularada şimdiden hoşgeldiniz sefa getirdiniz diyorum.
Max 17.000 TL Bilgisayar sistemi önerileri?
Merhaba Kolay gelsin. Öncelikle en fazla 17000TL verebiliyorum. Daha fazlası mümkün değil. Sıfır bir sistem toplamam gerekiyor ve oyun tabanlı olması gerek.
Olmasını istediğim özelliklerden bir kaçı şöyle; Ram'lar Kingston marka olmalı, İşlemci kesinlikle INTEL olmalı, Ekran kartım 4Gb ve üstü aynı zamanda 256bit olmalı, Monitörüm 144hz olmalı, bileşenler asus marka tabanlı olursa daha bir harika olur. Tüm tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden emek ayırıp bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Heyecanla önerilerinizi bekliyorum <3
Asus sabertooth Z77 SSD Takılırmı?
|
Asus Sabertooth Z77 SSD Takılırmı?
|
MSI İntel H61 vs SABERTOOTH Z77 ?
|
|
Meslek: DJ
İlgi Alanları: Müzik Bilgisayar Sinema
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 3.695 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun