Merhaba Kolay gelsin. Öncelikle en fazla 17000TL verebiliyorum. Daha fazlası mümkün değil. Sıfır bir sistem toplamam gerekiyor ve oyun tabanlı olması gerek. Olmasını istediğim özelliklerden bir kaçı şöyle; Ram'lar Kingston marka olmalı, İşlemci kesinlikle INTEL olmalı, Ekran kartım 4Gb ve üstü aynı zamanda 256bit olmalı, Monitörüm 144hz olmalı, bileşenler asus marka tabanlı olursa daha bir harika olur. Tüm tavsiyelerinizi bekliyorum Şimdiden emek ayırıp bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Heyecanla önerilerinizi bekliyorum <3 |
Max 17.000 TL Bilgisayar sistemi önerileri?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Münebbihİşlemci? Monitör ? Anakart? Ram? Bunlar havadan geliyor sanırsam
-
"marka" tabanlı pc toplanmaz. :)
monitörle beraber bütçenizi aşar biraz.
işlemciyi satıp ryzen 3600 alabılırsınız. 1700-1800 tl ye de iyi bir monitör alırsnız.
3060 ile 17k lık sıstem alınmaz :)
-
Sistemi kendiniz toplayın bence, şu şöyle olsun bu böyle olsun vs. yazdıktan sonra ne gereği var ki soruyorsunuz buraya konu açıp, seçtiğiniz markalara ait ürünleri alıp toplayın gitsin.
-
güzel fiyata düşmüş sistem, 50 adet indirimli stok mevcut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X