02.09.2024 te TT ekipleri geldi sorunu çözüp gitti, aynı gün gecesi yine internetim gitti, Arızamız devam ediyor diye Tekrar İş Emri Açıldı. Son durumda ekipler direkt bina içi diye başlarından salıyorlar . Ne yapılabilir ?
An itibariyle 48 saatlik Süre Başladı. Türk Telekom Taahhüt 12.11.2021. Sizlere Bir Sorum Var. Netspeed FTTH Altyapıda İyi midir? ve geçiş işleminden önce Türk telekom Son Faturamı Ödemem Gerekir mi ?
FTTH İnternet Önerisi
Merhabalar. Ben Vodafone Kullanırken Beni Vodafone Arayıp D-Smartta "D-Smart aile Spor paketi + İnternet" Diye Bir paket verdiler.Nereden Verdiler Bilmiyorum ama Ben şu anda Televizyon Aboneliği görünüp İnternet Aboneliği görünmüyor. Ama İlginç Bir şekilde Modemin İçindeki DSL kullanıcı Adında "Kullanıcıadı@dsmart"Görünüyor. Faturada Çıkmıyor. Ama Kullanıyorum. Peki Şimdi Ne yapmam lazım? Vodafone'la Konuşunca Bizde Abonelik yok diyor. D smartla Konuşuyorum. Onlar da yok diyor. Şimdi ne yapmam lazım. Başka firmayada geçiş yapamıyorum çünkü abonelik yok.
Türk Telekom ip alamama
Kırmızı ışık yanıyor her 2 haftada 1 ( ne hikmetse gece 2den sonra oluyor hep) ip alma arızası çıkıyor bölgemizde ama yan komşum rahatça internet kullanabiliyor. Türk Telekom kullanıyor oda. Yarın genel müdürlüğe uğrarsam sorunum çözülür mü?
Türk net Teknik Destek
Arkadaşlar ne yapmam lazım Çarşamba günü kurulum oldu sıfırdan fiber internet. Ekipler gittikten 15 dk sonra alarm ışığı yandı . Ekibi aradım kabloyu kırmışsınızdır dedi. Ekip bekliyorum hala ekip bile gelmedi . Ne yapmam lazım süreci hızlandırmak için . Bilen varsa söyleyebilir mi ?
Türk net Arıza
Arkadaşlar ne yapmam lazım Çarşamba günü kurulum oldu sıfırdan fiber internet. Ekipler gittikten 15 dk sonra alarm ışığı yandı . Ekibi aradım kabloyu kırmışsınızdır dedi. Ekip bekliyorum hala ekip bile gelmedi . Ne yapmam lazım süreci hızlandırmak için . Bilen varsa söyleyebilir mi ?
Huawei Nova 5t
|
Ön lisans mı mezun mu ?
|
Üniversite
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.996 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı