Merhabalar Yazılım Mühendisliği için Üniversite Düşünüyorum Ancak Maddi İmkanlar kısıtlı olduğu için Özel de okumam Zor Devlette de 4 tane üniversite Var. FIRAT üniversitesi Var MANİSA CELÂL BAYAR Üniversitesi var KARADENİZ TEKNİK Üniversitesi Ve KIRKLARELİ Üniversitesi Var Hangisi daha iyi ve nedenleri nedir ?
hepsi çöp knk
T-E-K-
kullanıcısına yanıt
Hocam İmkan Olsa Canım Feda Da yok be Yıllık 25.000 Özel üniversiteye mi vereyim
ennican41E
kullanıcısına yanıt
herkes her alanda kazanacak diye bir şey yok knk. bir alanda kaybedin ki bende bakıp güleyim ahahaha
T-E-K-
kullanıcısına yanıt
Hayat Elindeki Şansları İyi Kullanmaktır Bakalım ne olacak
Bilgisayar mühednisliği fakültelerinin çoğunda birkaç ders alarak yazılım ümhendisliği diploası da alabiliyorsun.
Türkiyede Yazılım mühendisliği pek rağbet görmüyor bu yüzden. Yazılımı isteyen Bilgisayar mühendisliğini bitirdikten sonra yazılım odaklı firmalarda deneyim kazanmaya çalışıyorlar zaten.
Bocha Boston
kullanıcısına yanıt
ihtiyaç durumu önümüzdeki senelerde değişebilir. Bilmiyorum Bilgisayar mühendisi olup işsiz olan bir çok kişi tanıdım şu ana kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme