Motul Yağ Farkı
Merhabalar. Megane II 1.6 16v 191.xxx kmdeki benzin lpgli aracımın yağ değişimi yaklaşmakta. Castrol 5w40'tan Motul'e geçmeyi düşünüyorum. Motul'ün yabancısıyım sorum da onunla ilgili olacaktı. Motul 8100 X-CESS 5W-40 4L ve Motul 6100 SYN-NERGY 5W-40 4L yağ arasındaki fark nedir hangisini alıp kullanmalıyım? Farklı bir yağ tavsiyeniz olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Megane 2 Hararet Sorunu
Öncelikle cümleten selamın aleyküm. Az evvel başıma şöyle bir olay geldi bir müddet bayır çıktıktan sonra arabayı park edip stop ettim. Hararet 90 derecenin 1 çubuk üstüne çıkmıştı stop ettikten sonra fark ettim. 10 dk işimi halledip geri döndükten sonra kontağı açtım ve ilk fotoğrafta görüldüğü gibi çalışmayan arabada 1 çubuk daha yükseldiğini gördüm. İlk fotoğraftan en fazla 10 dk sonra ikinci fotoğraftaki gibi normale döndü. Sizce termostat mi kafayı yedi yoksa hararet mi yaptık? Teşekkür ederim şimdiden. (Fan çalışıyor, radyatörde su var)
Seramik Kaplı Araç İçin Şampuan Tavsiyesi
Merhaba. Aracımı seramik kaplama yaptırdım. Seramik kaplı araçlar için şampuan tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.
PS4 mü PS5 mi?
Herkese hayırlı günler diliyorum. Aklımda PS almak var ama ufak bir arada kaldım diyebilirim. O yüzden fikirlerinize ihtiyacım var. Öncelikle almayı hedeflediğim cihaz PS4 Slim 1TB. Ama malum PS5 çıktı ve piyasa da biraz karıştı. Bazıları PS5'in beklentileri karşılamadığını 4'ten bir farklı olmadığını ve parasına göre almaya değmediğini söylüyorlar. Sizce PS4 mü almalıyım yoksa biraz daha para ayırıp PS5'e mi yönelmeliyim? Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Türk Telekom Twitter Sorunu
|
-70.000 TL Araç Tavsiyesi-
|
65.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi
|
ALINIR MI ALINMAZ MI?
|
15000 - 20000 TL Araç Tavsiyesi
|
13 - 14000 TL'ye araba tavsiyesi.
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.311 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası