Bildirim
-70.000 TL Araç Tavsiyesi-
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Punto evo veya makyajlı kasa -
Ayni paralara ben de arac ariyorum.
Clio 4 ve Fiestalara bakiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta Clio 4 olsa da alsak valla -
Var hocam var Bikac boyaya takilmazsan guzel arabalar cikiyor.
Nasilse p.ertesi gunu 2012 Fiestaya bakacam tek parca boyali 70 bin e anlastik gibi.
Yok mudur başka fikir bildiren??? -
o bütçe ile söylediğiniz kriterlerde dizel bir araç arıyorsanız 1.5dci 90'lık - manuel vites yeni kasa sembol bakın hocam. biliyorum teneke ama piyasa bu artık maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son günlerde her öneri konusunda symbol okur oldukquote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
o bütçe ile söylediğiniz kriterlerde dizel bir araç arıyorsanız 1.5dci 90'lık - manuel vites yeni kasa sembol bakın hocam. biliyorum teneke ama piyasa bu artık maalesef.
-
ne yazalım ki hocam, 70bin çok para değil artık. ee arkadaşta yazmış "temiz olsun, dizel olsun, km az olsun, modeli yüksek olsun" olsun da olsun. 3 liraya 5 köfte olsun.
Hocam benzin&lpgde olabilir yani tavsiyeniz varsa dikkate alırım elbette -
Çok olmasada çok değerli bir meblağ.quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
ne yazalım ki hocam, 70bin çok para değil artık. ee arkadaşta yazmış "temiz olsun, dizel olsun, km az olsun, modeli yüksek olsun" olsun da olsun. 3 liraya 5 köfte olsun.
Çünkü herşey çok pahalı
Punto linea falan
Accent era 1.4 lpg al daha uyguna bulursun sorun çıkarmaz
Şu iki araç hoşuma gitti. İlk linkteki Pop paketin bir de ön camı değişmiş sadece. Sizce alınır mı? Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X