Yüklü miktarlarda havale/EFT nasıl yapılır?
Merhaba arkadaşlar. Bankaların günlük transfer limitleri 800.000 ve 1.000.000 TL civarında. Diyelim 8-10 milyon veya 20 milyon civarı bir para yatırmak veya transfer etmek istiyorum.
Bu işlemler nasıl gerçekleşiyor? Bilginiz varsa aydınlatır mısınız? Teşekkürler şimdiden.
420i Gran Coupe alınır mı?
Merhaba. Arabayı genel olarak beğendim.
Tasarımı ve donanım olarak iyi ancak 1.6/170hp motor bu araç için yetersiz gibi. Bu yüzden Mercedes CLA 45s'e yönelmeyi düşünüyorum. Ancak onda da fiyat donanımla beraber 5.3m civarı bir şey oluyor. Arada 1.3m TL fark var.
İstenilen parayı hakediyor mu sizce? Siz ne düşünüyorsunuz. Başka bir otomobil tavsiyeniz var mı bu fiyat bandında?
Seçili yer bizim, bu kişi aşağıdaki yerin etrafını kapatmış, prefabrik ev koymuş. Bizim arazi ile suyun kenarındaki yer normalde devletin. Ama bildiğim kadarıyla arazinin önündeki kısmı tarım amacıyla kullanabiliyorsun. Ev, iş yeri yapmadığın sürece bostan veya bahçe yapmanı sorun etmiyorlar.
Bu bahsettiğim kişi etrafına 3-5 tane tinerci toplamış. Muhtar konuşmaya gittiğinde muhtarı dövmüşler.
Bu durumda ne yapmak gerekir?

Kasa çalışıyor ama PC açılmıyor.
Merhaba. Ani bir fırtına çıktı, elektrikler kesildi. Elektrikler geldikten sonra PC çalışmamaya başladı.
Power tuşuna bastığımda kasanın önündeki ışıklar yanmıyor. Buna rağmen GPU ve CPU çalışıyor.
Ne olmuş olabilir bilgisayara?
İşlemci soğutucu tavsiyesi
|
CPU fanı sorunu
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.153 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware