Merhaba. Arabayı genel olarak beğendim. Tasarımı ve donanım olarak iyi ancak 1.6/170hp motor bu araç için yetersiz gibi. Bu yüzden Mercedes CLA 45s'e yönelmeyi düşünüyorum. Ancak onda da fiyat donanımla beraber 5.3m civarı bir şey oluyor. Arada 1.3m TL fark var. İstenilen parayı hakediyor mu sizce? Siz ne düşünüyorsunuz. Başka bir otomobil tavsiyeniz var mı bu fiyat bandında? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dust88 -- 9 Aralık 2024; 18:50:30 > |
420i Gran Coupe alınır mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Motoru leş alınmaz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam iyi de senin bütçe tam olarak ne kadar aslında ona da bakmak lazım. Bir de mesela aracın illa sıfır olması gibi bir isteğin var mı vs. bence önerileri ona göre dinlemelisin.
-
bu model alınacaksa en az 4.20 d bakın bence
-
gerçekten arabadan anladığın yok ama her yerdesin. bu gitmiyorsa 3 serisi de gitmez. sadece 40 kg daha ağır 3 serisinden. biraz şekil farkı var sadece.
-
Bütçe 5 milyon civarı. Sıfır almayı düşünüyorum. Elektrikli otomobil de olabilir.
Edit: Şu an almayı düşündüğüm araç BMW i4 M50.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dust88 -- 11 Aralık 2024; 13:36:43 > -
i5 bi alternatif olabilir mi sizin için? Kasası daha geniş, özellikleri benzer.
-
Elektrikli düşünüyorsan o ayrı bir konu ve yorum yapmak gerçekten zor hocam. Ki 4 serisi benim de radarımda olan ve alsam mı dediğim bir araç. Ama o bütçede alternatifler cidden çok. İkinci elde o bütçe ile jaguar f serisi falan bile bakılabilir veya 911. Ama tabi o araçlar sıfır olmayacak. İlla o parayı harcamam lazım demiyorsan bence daha düşük bütçeler de olsa gulia falan da bakabilirsin. Keyifli araçlar. Ben olsam en azından o araçları da bir deneyip kararımı öyle verirdim. Çünkü bu araçların hepsi keyif aracı ve cidden kişisel olarak denenip tercih yapılması lazım.
Tabi işin içine elektrikli opsiyonu girdiğinde, elektrikli araç almak doğru mu yanlış mı falan çok karışık işler.
-
Hocam ikinci el Bmw i4 m50 cok iyi bir tercih olabilir. 3.5 milyon civarina temizleri bulunabiliyor. G20 forumunda @Burgmanhakan kullaniyor ve cok guzel anlatiyor araci
-
2. el 911 tavsiye emek nedir yahu? o 911 adamı öyle bir çarpar ki neye uğradığına şaşırır. müşterimde 911 vardı. bak parça vs.. öyle şeylere girmiyorum. sadece lastikleri, 20.000 km gidiyor 911'in lastikleri sadece. ön ve arkanın boyutları farklı. o lastiklerin fiyatı inanılmaz ve sadece 20.000 gidiyor. yıllar önce söylemişti rakamı tabii artık hatırlamıyorum ama o bile batırır bizim gibileri. periyodik bakımı canına okur. şanzımanında bir şey çıksa bittin. motoru açamıyorsun bile. tamamen kapalı. kaputu kaldırdığında sadece yağ ve su ekleme kısmını görüyorsun. neyse. jaguar f serisi bile tavsiye edilmez, 911 nedir yahu.
-
Hocam evet biraz masraflı ama bütçe 5 milyon dediği için o modelleri önerdim. Evet biraz masraflı bir araç 911 ama mesele kime göre neye göre oluyor orada. 5 milyona alacağınız araçlardan hangisi masrafı ucuz olacak ki? F serisi aslında güzel araç, hatta bir tanıdığımda vardı hiç yakındığını hatırlamıyorum. Onun nesi var ki?
-
birşeyi var demedim. masraflı olur dedim. arkadaşımda x type vardı. x type dediğin aslında mondeo'nun süslüsü ama onda bile sırf adı jaguar diye geçiriyorlardı serviste. 911 öyle her babayiğidin altından kalkabileceği bir araç değil. 5 milyon bütçe bir çok insanda olur ama o parayla sıfır bmw alırsın, keyfini sürersin. 911 için sağlam bütçe lazım, sadece almakla bitmez, lastikten örnekle de açıkladım bence yeterince.
-
X type bile mi? Bmw den daha masraflı olacağını hiç düşünmezdim. Ama doğrudur çok piyasası olan bir araç değil. Tabi bir de o paraya sıfır alacağını düşünürsek, daha az yorucu olacaktır kafa olarak da.
-
bmw'den daha masraflı olur demedim, aslında süslü bir mondeo olduğu halde jaguar muamelesinden geçiriyorlar dedim. gözümle gördüm bunu. adamın taktığı, sıradan ucuz bir sarf malzemesiydi ve jaguar'a özel değildi. jaguar bu diye savundu attığı kazığı, arkadaşım da kabullendi aynı bir kek gibi.
-
Anladım. Orası öyle tabiki. Her türlü o marka algısından etkileniyorsunuz. Gittiğiniz mekanda bile bir tık hissediyorsunuz bu durumu.
-
senin müşterin senin gibi de acemiymiş şaşırtmadı
-
senin müşterin senin gibi de acemiymiş şaşırtmadı 911 sağlam bir spor araç jaguar ile karşılaştırma ağzı olan konuşuyor lütfen sen konuşma
-
arkadaş 20binde bir 4 lastik değişiyor ve çok pahalı diyorum verdiğin cevaba bak. içine binmediğin araba için temennilerini kendine sakla bence.
911 çürük araç diyen olmadı. bakımı, parçası aşırı pahalı bir araç. harbiden bu forumu paranın ağaçtan toplandığını sanan çoluk çocuk doldurmuş galiba.
bu arada jaguar'a da çürük diyen olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 31 Ocak 2025; 11:32:56 > -
Dostum merak etme kendim 986 718 ve 996 sahibiyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
gerçekten arabadan anladığın yok ama her yerdesin. bu gitmiyorsa 3 serisi de gitmez. sadece 40 kg daha ağır 3 serisinden. biraz şekil farkı var sadece. |
Benzer içerikler
- citroen c-elysee 1.2 vti yorum
- chevrolet aveo 1.4
- kia cerato 1.6 crdi yorum
- albea 1.6 16 valf yorumları
- range rover 3.0 tdv6 motor ömrü
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X