Akli dengesi olmayan vesayet altına alınan,Adayın maaşı çekilebilirmi ? Hem vasi için,Hemde vesayet altında bulunan kişi harcanabilirmi ?
Yengem'in böyle bir sorusu var,hem maaşı evi ve çocukları için,hemde vesayet altında bulunan kişi için harcamak istiyor.
Yengem işşiz,Evli değil,sigortasıda yok,1 Adet eğitim gören çocuğu var.
İlk sparring'ime çıkacağım.
Yarın ilk sparring'ime çıkacam ben 2 aydır boks yapıyorum Karşımdaki 1.2 yıldır yapıyor.Benim boyum 178 Kilom 96 Rakibim 195 105 Kolları çok uzun yumruklarıyla beni yanına yaklaştırmıyor,Teknik olarak üstün benden.
93 Kiloyum her gün 3 saat boks yapmak zayıflamamamda etkili olurmu ekmeği kesmeyi düşünmüyorum sadece ilk ay için diyet yapmayı düşünüyorum ? Diyet listemi yazayım ? Sizce ne beslenmem ne şekilde olmalı anormal birşey olurmu ?
Hedefim ilk ay 81 Kilo olmak
Diyet Listem
Yarım Ekmek
6 Dilim Ezine Peyniri
2 Yumurtayla omlet
Kakao,Muz,Hindistan cevizi,Yulaf,Süt içeren bir tarif.
Ara Öğün olarak atıştırmalık:
Eti form marka atıştırmalıklar.
Akşam
Yarım ekmek
Normal bir akşam yemeği sulu yemekler,et türleri,kızartma olabilir.
Yolda yürürken laf attılar
Selamlar Bugün yolda yürürken 2 keko laf attı.Yanımda bir insan vardı oda panik atak rahatsızı aşırı heyecanlanma durumunda kalp krizi geçirebilir bu yüzden kendi üstümüze alınmadan yürüdüm.Pazartesi boks antremanı çıkışı aynı mahallede tur atmayı düşünüyorum tekrar laf atacaklarmı diye atalarsa kavga etmeyi düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.
İp atlayamıyorum
|
Boks Günlüğüm.
|
Şeker Hastası olmak üzereyim
|
Spor Salonu Endişlerim
|
.
|
Oyunlarda Takılma Sorunu
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.884 (Bu ay: 121)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic