Selamlar Bugün yolda yürürken 2 keko laf attı.Yanımda bir insan vardı oda panik atak rahatsızı aşırı heyecanlanma durumunda kalp krizi geçirebilir bu yüzden kendi üstümüze alınmadan yürüdüm.Pazartesi boks antremanı çıkışı aynı mahallede tur atmayı düşünüyorum tekrar laf atacaklarmı diye atalarsa kavga etmeyi düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım. |
Yolda yürürken laf attılar
-
-
Hicbisey yapma öyle tipler genelde boş gezmez veya dövsen bile 10 dakikaya 100 kişi gelirler başına bela almanın luzmu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlara karşı zaten kazanmışsın. Bulaşıp kavga edersen ya dayak yersin ya da döversin. Birinde hem gururun hem de bedenin zarar görür. Diğerinde de adli suç işlemiş olursun. Uzak durmak ve zarar görmemek alabileceğin en iyi sonuç.
-
gidip kanki ol
Kardeşim salla geç. Aklından geçenleri tahmin edebiliyorum az çok kafanda kuruluyosun ancak emin ol değmez.
Yanlışlık bir vurur canını alırsın sonra adı adama çıkar, sevenlerin ailen üzülür.
-
bıçağı çekip bıçaklasa bile muhtemelen serbest bırakılır. Laf attıysa sende aynı şekilde karşılık ver ama her ihtimalede hazırlıklı ol.
-
Çelik yelek tak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kavgs etme gibi niyetin varsa ve 2 kişiyse karşı taraf korkmuş gibi bi yaklaşıp direkt çenesine yapıştır bi tane. Hemen diskalifiye olması lazım ilk adamın yoksa işin zora girer.
Bende hiç kavga etmek istemiyorum ama bu tarz tipler dik dik bakıp ses çıkarmayınca laf atıyorlar.Hep aynısı oluyor tek bana değil galiba.
-
Spora davet et box öğret onlara sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Şaka tabi takma gitsin boşver :)
Polise ve savcıya söylediğim zaman adaletsizliğe ben suçlu oluyorum.
-
Suriyeli değiller
-
Anlıyorum seni ortada hiçbir sebep yokken yoktan yere laf atılıyor. Sende tutuluyorsun haklı olarak ama sen onları takmayarak onlara en doğru cevabı vermişsin. Dövsen de kötü sonrasında uğraş dur değmez, dayak yesen de kötü kalıcı hasar alabilirsin her iki ucu anlayacağın üzere dostum. Bu arada ne dediler merak ettim?
quote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoAnlıyorum seni ortada hiçbir sebep yokken yoktan yere laf atılıyor. Sende tutuluyorsun haklı olarak ama sen onları takmayarak onlara en doğru cevabı vermişsin. Dövsen de kötü sonrasında uğraş dur değmez, dayak yesen de kötü kalıcı hasar alabilirsin her iki ucu anlayacağın üzere dostum. Bu arada ne dediler merak ettim?
kalın bir ses tonuyla şşş diye seslendiler bakmayınca baksana lan top dediler yanımda büyük bir insan vardı ondan fazla üstelemediler yoksa daha önce önümü kesiyorlardı bu tarz tipler.
-
Okumayın panik atak rahatsızı
Neden öyle bir şey diyorsunki.Yanımdaki kişi panik atak rahatsızı köpekten bile korkuyor .Dalga geçmekle neyi amaçlıyorsun.
-
İki üç mağara adamı kılıklı, kara cahil, dünyaya bir sinekten daha fazla şey katamamış ve katamayacak olan tipler için hayatınızın seyrini değiştirme riski bulunduran eylemlerde bulunmaya gerek yok bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu başlıktaki cevaplar şaşırttı beni. Normalde troller basar saçmalar ama foruma helal olsun, herkes doğru olan şeyi söylemiş. Sallayın gitsin hocam, uğraştığınıza değmez.
Hocam karışma bu tipler polise askere dahi kurşun sıkacak kadar şımartılmış durumdalar.quote:
Orijinalden alıntı: DonanimcraftPolise ve savcıya söylediğim zaman adaletsizliğe ben suçlu oluyorum.
Bir şey diyince biz suçlu oluyoruz.
Neyse bak içimden geçenleri bile yazamıyorum bir Türk olarak. Korkuyorum. Sanki Türkiye'de yaşamıyoruz.
Kekolarin da hangi irk olduğu belli zaten konuda biri 2 secenek yazmış sen de suriyeli değil diyerek söylemişsin. Hiç karışma bu tiplere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Onlara karşı zaten kazanmışsın. Bulaşıp kavga edersen ya dayak yersin ya da döversin. Birinde hem gururun hem de bedenin zarar görür. Diğerinde de adli suç işlemiş olursun. Uzak durmak ve zarar görmemek alabileceğin en iyi sonuç. |
Kardeşim salla geç. Aklından geçenleri tahmin edebiliyorum az çok kafanda kuruluyosun ancak emin ol değmez. Yanlışlık bir vurur canını alırsın sonra adı adama çıkar, sevenlerin ailen üzülür. |
Hicbisey yapma öyle tipler genelde boş gezmez veya dövsen bile 10 dakikaya 100 kişi gelirler başına bela almanın luzmu yok
|
İki üç mağara adamı kılıklı, kara cahil, dünyaya bir sinekten daha fazla şey katamamış ve katamayacak olan tipler için hayatınızın seyrini değiştirme riski bulunduran eylemlerde bulunmaya gerek yok bence.
|
Benzer içerikler
- yurtiçi kargo araçlı kurye ne kadar kazanır
- alayına mokoko ne demek
- polis hırsızı nasıl bulur
- koşu bandı kalori hesaplama
- rytmonorm kullanıcı yorumları
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X