Arkadaşlar 300 bin bütçem var, arabalardan pek anlamıyorum. Getirecek götürecek , çok masraf çıkarmayan, sanayi ile kardeş olmayacağımız, Ustası ve Parçası bulunan hangi arabayı (model yılı ile birlikte) tavsiye edersiniz? Hidrolik Direksiyon ve Klima olsa yeter arabada.
Fakire Araba Tavsiyesi
Beyler size bir şey danışacağım. 200.000 TL bütçem var, hangi arabayı tavsiye edersiniz? Arabada klima ve hidrolik direksiyon olsa yeter bana ha bir de ustası olsun, yani Tigra gibi ben bu arabaya bakmıyorum demesinler ve fazla masraf vermesin.
E bay İlk Alışveriş Yardım Lütfen
Merhabalar arkadaşlar, E baydan ilk defa alışveriş yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür Ederim.
1. Amerikadan bir ürün alıcam kargo dahil fiyatı 40 dolar, kredi kartı ile alıcam şimdi kredi kartı TL cinsinde kendi otomatik mi çevirip 40 dolar karşılığı tl ekstresi çıkarıyor?
2. Ürün 30 dolar +10 dolar shipping yani kargo diyor, Türkiyeyi seçtim Shipping te, peki bu kargo ücreti sadece Türkiye ye girişimi kapsıyor yani Türkiyeye girince ev adresime kadar sanırım PTT getirecek, ptt ye herhangi bir kargo bedeli ekstradan vericek miyim?
3. Vergiyi PTT memurunamı vericem?
4. Vergi nasıl hesaplanıyor yani neye göre sabitmi oranı, 40 dolara protein tozu alıcam ortalama kaç TL vergi çıkar?
5. Vergi harici extra bir bedel ödüyecekmiyim?
Şimdiden yardımlarınız için Teşekkür Ederim.
Pes 2020 Hakkında
|
Xbox Live Üyelik Iadesi
|
Xbox Üyelik Satma Yardım
|
Pes20 Rakibi Sessize Alma
|
Xbox One A Tuşu Sorunsalı
|
Pes20 Rakibi Sessize Alma
|
Xbox NAT Türü Sorunsalı
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 23.911 (Bu ay: 784)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası