Şimdi Ara

Xbox One A Tuşu Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar, sizlere bir sorum olacaktı. Ps den xboxa geçtim malum fiyatlar, şimdi mediamarktten sıfır kol aldım A tuşu hafif pas atarken (Pes20) basmıyor çok denedim bir temassızlık var neyse iade ettim vatandan aldım sıfır ulan bu kolda aynı A tuşunda bir sorun var hafif basınca algılamıyor acaba xbox ın kronik sorunumu bu. Teşekkür Ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak valla aynısı bende de var One S den One X e geçtim gerçekten hafif basınca tuş basmıyor. Tam ortasına ya sert ya orta derecede basmak gerekiyor çok enterasan :D
  • ado1231 A kullanıcısına yanıt
    Yani bunuda hiç iade etmeyim o zaman :D çok saçma değilmi kaç kere gol yedim bu yüzden :)

• demir-6 D kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben genelde FPS aksiyon falan oynuyorum o oyunlarda heyecana göre tuşa zaten çok yavaş basmiyorum ama Pes ye falan yavaş basiyosaniz sıkıntı olur

Mesela A tuşuna üst tarafından basarsan ben yavaşça tuş basmıyor ortasına basmam lazım çok saçma
    Diğer konsolumda yoktu ama bence kollarda kronik bir sorun olabilir hepsinde görülmesede. İade edebiliyosaniz değiştirin bence belki yeni gelen öyle olmayabilir

• Garip bir şekilde bu A tuşu sorunu bende de yeni yeni olmaya başladı, Pes oynamiyorum da mesela ana menüde gezinirken A tuşuna normal basınca algılamıyor , ikinci seferde daha sert basinca algiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    Aynen hafif basınca algılamıyor, başka bu sorunu yaşayan varmıdır arkadaşlar??

• evde 8 gamepad var ve hiç böyle bir durumdan rahatsız olmadım... ama mesela bende de bir gamepadde dpad'in yukarı tuşunda sıkıntı var... normalde oyun oynarken farkedilecek bir çalışmama varsa servise yollaya yollaya sağlamı gelene kadar uğraşın derim :)
  • Xbox kolları kronik sıkıntılı. Benim kol 3 aylık, a tuşu bazen temassızlık yapıyor bazen çift basıyor anlamadım gitti. Lb tuşu temassızlık yapıyor veya çift basıyor yine aynı şekilde. Sol analog henüz bozulmadı ama yakındır bekliyorum bakalım.

• bu arada benzer durumları pili azalmış mouse'larda yaşayan biri olarak sorayım: Pilleriniz ne alemde?
  • Xbox One S kontrolcümde aynı A tuşu sorunu bende de var. Çok rahatsız etmiyordu ama. Demek ki kronikmiş.

• Microsofta yazsak güncelleme ile çözülürmü acaba

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Pil fullkende yapıyor azalıncada yapıyor :(

• Benimde kolun lb tuşu sanki iki kademeliydi. Garantiye verdik üç hafta olucak hala ses seda yok neden bu kadar uzun sürdü

• Bende yok.

• 2 sene aynı kolu kullandım ve 1000 saat Rdr 2 oynadım. Ne alaka derseniz atın süratlenmesi için sürekli olarak A ya bas çek yapmak gerek. Ve bu şartlarda dahil bir problem yaşamadım.

• Merhaba, ikinci el fakat kutusu açılmamış xbox one kolu aldım. (Fatura yok, çekiliş ile gelmiş.) Garanti belgesi var, satıcının söylediğine göre 1 yıl olmuş alalı.

A tuşuna sağa doğru açılı bastığımda algılamıyor, sert basınca algılıyor.
    Dik bir şekilde basınca veya diğer yönlerde açılı basınca sert basmaya gerek kalmadan işliyor tuş.

"Xbox oyun kumandası değişikliği isteme" sayfasından oyun kolundaki seri numarasını girdiğimde bulunamadı diyor.
    Kolun 24 saat aktif olması gerektiği de yazıyor, bekleyince mi kaydettirebileceğim?

Araştırdığım kadarıyla kronik olmasa da sık görülen bir olay bu xbox one kollarında. Değişim ile gelen yeni kol alanlar gene böyle A tuşu hassasiyet sorunlu gelebiliyormuş.
    Garanti belgesinde ARAL'ın kaşesi var.

Değişim yaparlar mı? Ya da değişim yoluna gitmeli miyim?
  • Garip son 1 aydır bende farketmeye başladım borderlands 3 oynarken tam koşuyorum koşarken A tuşuna basıyorum karakter zıplaması gerekirken zıplamıyor 2.kere basmak zorunda kalıyorum
  • Ben de yeni Xbox one x aldım, bende de aynı sorun var diğer tuşlar normal. Demek ki kronik bir sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: gultekinlive

Bu mesaj silindi.
    Series x almaktan vazgeçtim şuan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.