Internet gidiyor modem arayüzüne girilmiyor.
Yaklaşık 1 aydır superonline kullanıyorum huawei HG8245X6 modem kullanıyorum ara sıra yaklasık 1 dakikalık bi kompa oluyor daha doğrusu bağlantı var gözüküyor fakat bu sırada modem arayüzüne de erişemiyorum. sizce sorun nedir ?
Çok absürt bir sorun
Dostlar bu gün bilinçsizce bleachbit kullanmam sonucu 2. diskim olan sandisk ssdmin başına çok garip bir şeyler geldi.
Özet: ssd takılıyken bios da dahil olmak üzere sistemde ekstrem bir yavaşlık.
Bleachbit çalışırken oyundaydım ve gariplikler burada başladı. İlk olarak oyun sandisk ssdmin üzerinde olduğu için oyun kapandı. Sonrasında bilgisayarın yanıt vermese süresi ekstrem biçimde uzadı. Ardından bilgisayara reset attığımda boot süresi, windowsdaki hoşgeldiniz yazısını görme süremin acayip arttığını gördüm ki asıl olay buradan sonra başlıyor. Çünkü windows ikinci diskimde yüklü. Herneyse dedim temiz kurulum için bana bahane olsun bi format çakayım dedim. Hemen bi windows 10 kurulum usbsi hazırladım. Sonrasında ssdlerle ilgili "şunlara bi secure erase atayım kendilerine gelsinler" diye içimden geçirdim. Herneyse onun için de ayrı bi bootable disk hazırladıktan sonra biosa girmeye çalıştım ve iş burada çığrından çıktı. Biosa giremiyodum. Yani 2 saniye sürmeyen şeyin başında dakikalarca bekledim fakat press del to enter cart curt kısmında takılıyordu. Ssdlerden süphelendigim için tek tek ssdleri denedim ve sandisk ssdmi çıkardığım zaman biosa girebildiğimi farkettim. Diğer diskime secure erase attıktan sonra sandisk diskimi tek basına taktığımda yine o bios ekranında kaldığımı gördüm. fakat biraz daha bekleyince secure erase için hazırladığım diskimi boot edebildim. Yani anlaşılan sandisk diskim bütün sistemde bios da dahil çok uç seviyede bi yavaslık yaratıyor. Secure erase için gparted live cd kullanıyordum. Gpartedı açtığımda ssdnin orada gözükmediğini farkettim. Sizce sorun ne olabilir ? Ssd biosda gözükmüyor fakat takılıyken biosa erişmekte dahi çok güçlük çekiyorum.
Turkcellin sahte 200mbps hediyesi...
Fotoğraflarda da görüldüğü gibi turkcellin kendi serverları ve bi iki istisna dışında ilk ay verilen 200mbps tamamen müşteri speedtest sitesine girip 200mbps görsün diye yapılmış bi kandırmaca. kablonet serverında kendi paket hızım olan 100mbpsyi alıyorum yurtdısında 100mbpsyi alıyorum speedtest dışındaki bi siteden test yapınca 100mbps alıyorum indirme yaparken yine 100mbps alıyorum. peki bu hediye edilen 200 nerede ?
1000-1500 arası kablosuz TWS arıyorum
|
İstanbul zorluya yakın olan var mı ?
|
MAX 2500 TL TAVSİYE
|
RX580'li sistem için psu tavsiyesi
|
orta seviye sistem + monitor önerisi
|
Bu bilgisayar beni kanser edicek yardım.
|
Yine bir n11 rezaleti.
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 282
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 14.957 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket