29/05/2019 tarihinde n11.com, DarkPassage adlı satıcıdan "Cooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Mekanik Cherry MX Blue TR" adlı ürünü (KLAVYE) sipariş verdim. Ürün 30/05/2019 tarihinde elime ulaştı. Ürünün paketine ve ürüne hiçbir zarar vermeyecek şekilde ürünü açtım ve test için birkaç saat boyunca kullandım. Klavyenin boşluk tuşunda olan anormallik dikkatimi çekti ve ürünün üreticisi olan "Cooler Master" firmasına e-mail yolladım. Kendileri bunun büyük bir sorun olmadığını fakat ürünü yine de aldığım yere göndererek iade edebileceğimi belirttiler. Araya bayram tatilinin girmesi sebebiyle ürünle ilgili iade talebi oluşturup ürünü 10/06/2019 tarihinde kargolayarak aldığım firmaya geri gönderdim. Ürün kutusunda veya üründe herhangi bir sıkıntı, hasar v.s olmamasına rağmen satıcı 13/06/2019 tarihinde ürün zarar görmüş diyerek iade talebimi reddetti(Bu sırada cayma hakkım halen geçerli). Tekrar bir iade talebi oluşturdum. Bu talebi de aynı bahaneyle reddettiler. Üçüncü olarak 17/06/2019 tarihinde tekrar bir iade talebi oluşturdum. Firma bu sefer de 20/06/2019 tarihinde "Ürün bize ulaşmadı" bahanesiyle iade talebimi reddetti fakat aynı tarihte kendilerine gelen kargoyu bilerek teslim almadıkları ve "Ürün bize ulaşmadı" diyerek resmen bahane uydurdukları açık bir şekilde görülmektedir.
Ayrıca kendilerine özene bözene paketlediğim, kutusunda en ufak, çizik yıpranma vs dahi bulunmayan ürün tarafıma kutusunda, yırtıklarla çiziklerle dolu bir halde geri gönderildi. İlk talebin reddedilmesinin bahanesini de kendilerinin uydurduğu bu şekilde kanıtlanmış oldu. Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Sonuçları paylaşacağım.
Ondan alayım ötekine vereyim gerisinden banane mantığıyla çalışan n11 yerine pazardan alın daha iyi.
Itopya disinda urun almak pismanliktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Itopya disinda urun almak pismanliktir.
Onunda vardır illaki bir sorunu herkese göre değişiyor kimisi İtopya sever kimisi Vatandan alır kimisi de Teknobiyotikten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme