Starfield çıkıyor!
Agalar Starfield'ın çıkmasına çok az kaldı, hadi bu konuda heyecanımızı atalım, beklentilerimizi yazalım. Gamer aleminin Starfield konusunda şu an daha gazlı olması lazım, biraz hareket lazım. Starfield çıkıyor sonuçta, haydi.
masaüstü bulanıklığı
selamlar, şuanda kullanıyor olduğum asus TUFVG27AQ marka 2k monitör var sıfır sistem topladım ve kurdum ama kurduğumda gördüm ki masaüstünde uygulamaların simgesi bulanık ve oyun tarafında bir sorun yok sadece masaüstünde bir bulanıklık var.
denediklerim: clear type ayarlamalarını yaptım,çözünürlük seçeneklerini denedim,ekran ölçeği ayarlarını denedim.
R7 7700X yükte 90 derece oluyor
Yeni sıfır PC topladım AMD Ryzen 7700X ve Cooler Master WL240 sıvı soğutucu. İşlemci yük altındayken 90 derecelerde geziyor acaba sıvı soğutucuda mı sorun var dedim iade ettim gittim tekrar aynı sıvı soğutucudan aldım sıfır. Yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sıvı soğutucunun konumu kasanın yukarısında ve işlemciye iyi bir şekilde monteledim yine ısınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. bir de msi centerda 5500 mhzde çalışıyor gürünüyor ama benim işlemcim 4.5 ghz
Rtx3060 ti
|
|
YEMEK İSMİ
Bir yemek vardı ya adı neydi onun bulabilir misiniz ? tavuklu neyli bir şeydi.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.421 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware