Şimdi Ara

Rtx3060 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC topladım ekran kartı geliyor ilk kargodan diğer parçalar daha sonraki günler gelecek ben de dayanamadım bir sorayım dedim sadece ekran kartına oyun yükleyip oynayamaz miyiz diğer parçalar olmadan Bluetooth ile felan bağlansak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Olmaz öyle :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartı depolama birimi değildir herhangi birşey yüklenmez. Veriler SSD de depolanır işlemci Ram Gpu bu verileri işler. Ayrıca anakartsız nereye bağlayacan ekran kartını

• 8 GB yazıyor ama ekran kartınin özelliklerinde içine yüklerim diye düşündüm 🤔.

• Knk o VRAM boyutu aynı RAM gibi geçici bellek. Geçici bellek SSD den aldığı alınan oyunu oynatır. Oyunu açtığında oyun VRAM e aktarılır. Oyunu kapatınca tekrar silinir. VRAM tek başına oyunu açamaz ve de depolayamaz.

• Tamam çok teşekkürler ben arada böyle forumda soru sorarım, güzelmiş buralar soru sınırı felan var mı burda günlük vs.

• Yok sınırsız diye biliyorum.

• Bence olabilir araştırmak lazım. Ekran kartını fişe bağlayıp denemek lazım. Belki oyunu projektör gibi havaya yansıtır. Zubela dilinde bir forumda açılmış bu konu. Bakmanı öneririm. Afrikada bir kabile bu arada Zubela.

• İsgelic İ kullanıcısına yanıt
    Bence de ya olmalı ekran kartı tek başına çok pahalı çünkü en pahalı parça bu sebeple oyun oynatıyor olabilir. zubelaya bir bakayım şimdi.

• Teknik olarak mümkün yapılabiliyor ama pek önerilen bişey değil çok da hız farkı olmuyor aşağı yukarı m.2 SSD ile aynı hızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bence de oluyor ya duydum arkadaşlardan herkes olur diyor

• Halilbey33 H kullanıcısına yanıt

Bi yazılımla yapıyorlar VRAM ler yazılımla HDD sürücü gibi gösteriliyor o bölüme oyunu yükleyebiliyorsun ama bunun bir artısı yok kısacası boşuna zaman harcamanın dışında bişey değil

• Bluetooth ile ekran kartına bağlanmak mı, mental breakdown yaşadım konuyu okurken.

• Herşeyi geçtim ama bluetooth ile kart'a bağlanmak için, kart'ta da bluetooth desteği olması gerek, yani cep telefonu değil bu, e.kartı.  

• Kum mucit bu başlığı görmeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.