10000 TL İPHONE
|
16000 Tl ye telefon önerisi
|
Merhabalar gtx 560 ekran kartım var Lol ve dying light da görüntü de tam ekran yapınca siyah ekran oluyor çözünürlüğüm 1600x900 monitörüm hp prodisplay p202 yardımcı olursanız sevinirim
3200mhz ramle 3000mhz ram dual kit çalışır mı?
300 TL ye klavye önerisi
|
3200mhz ile 3000mhz ram çalışır mı
|
Huawei p9 lite kullanıcısıyım ve telefonuma hard brick yapmak istiyorum? nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? hatta hard brick den farklı telefonumu bozmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz işletim sistemi bozmak gibi
Merhaba bilgisayarımın düğmesine basıyorum ve çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor birkaç saniye hatta dakika bekledikten sonra kapanıp sürekli yeniden açıyor ve bunu tekrarlıyor bilgisayarımı söktüm ve anakart üzerinden çalıştırınca görüntü geliyor sebebi nedir?
Merhaba. İ7 4770k işlemciye sahibim ve 8gb ram var bilgisayarımda Asus maximus vii extreme anakarta sahibim ve ekran kartı alacağım 240 herz monitörüm var ve o fpsi yakalamam için veya 144 herz üstü almam için hangi ekran kartını almam lazım 4000 bin tl kadar bütçem var hatta 4.500 diyelim lütfen acilen yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba 200 tl bütçem var ve https://www.trendyol.com/rampage/smx-r89-x-pike-kablosuz-rgb-ledli-sarjli-gaming-oyuncu-mouse-p-85876775?boutiqueId=558774&merchantId=106272 bu ürünü gördüm bunu almak istiyorum hem kablosuz özelliği hoşuma gitti bu fiyata alınacak bundan daha iyi mouse varmı yoksa alınır mı?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 66
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.748 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware