Şimdi Ara

3200mhz ramle 3000mhz ram dual kit çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim bilgisayarım da 8gb adata xpg 3000mhz ddr4 ram mevcuttur. Rami 16gb yapmak istiyorum ve adata xpg modelinin 3200mhz ramini alsam uyumlu çalışır mı dual kit yani? anakart modelim msi h410 m a pro

• duşuk olanın hızında calışır her 2 side. ama o anakartı hıc bılmıyorum bıosundan manuel elle tımınglerı ayarlanıp ayarlanmadıgını. en garantilisi kit şeklinde almaktır. ben satıyorum. ilanıma göz atabilirsin.

• Hocam şuan kitle alacak durumum yok elimde zaten bir tane 8 var ama aynısının 3200mhz olanı satılıyor alsam dual kit çalışır mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batuhanyldrm B kullanıcısına yanıt

aynı markada olsa 3200 300 mhzde olsa chıplerının farklı olma olasılıgı var. oyuzden bıostan elle timing girmek gerekebılır stabılıte yakalamak ıcın mavı ekran cakılma gıbı sorunlar olmaması ıcın. alıp deneyıp arastırıp uygulayıp gözlemlemenız lazım. 2 sıde dıyelım aaynı marka aynı hız dahıl olsa yukarda yazdıgım gıbı cl degerlerı ve alt timing degerleri farklı olabılır chıplerı farklı olabılır. en yapılması gereken dual olarak satılan kıtlerden almak ve sorunsuz bas agrısız kullanmaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.