Şimdi Ara

16000 Tl ye telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar kredi çekip telefon alacağım, 16000 Tl ye kadar bütçem var İos veya android olması şart değil ben İphone 11 düşünüyorum veya 2.El iphone xs önerileriniz varsa söyler misiniz hangi telefon almalıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ben 11 yerine SE3 alırdım

• myigity kullanıcısına yanıt
    Se3 dışında bi öneriniz var mıdır?

• Sadece Almak istediğim modeller şu bütçem bu dediğiniz sürece doğru cevap sizde

Hangi amaçla kullanacaksınız beklentiniz neler ortalama nasıl bi kullanım senaryonuz var şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz aldığınız ekran süresi nedir veya powerbank taşıma kullanım alışkanlığınız var mı gibi…. Detaylı bilgi vermeniz gerekiyor

Ama kabaca bu saatten sonra en az iPhone 11 alınır x serisi değil veya mini ve se serisi değil batarya performans konusunda sıkıntılı ha Powerbank taşıyorum zaten diyorsanız siz bilirsiniz

Se 2 kullandım 3-4 ay ve Mini serisi bi tık iyi en azından bana göre batarya performans konusunda
    Se serisini bi alıp kullanan bi de kullanmayan pişman saçma sapan piyasası çok ağır alınıyor satılıyor aynı duruma sahip se ilanlarda fiyatlıları çok dengesiz
    x Xr gibi modeller daha çok tercih ediliyor se modeline göre

Yani sorduğunuz soru kısa ve çok basit ama altında çok fazla ayrıntı detay var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 6 Aralık 2022; 14:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 11 veya 2. El temiz 12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuhanyldrm B kullanıcısına yanıt
    2. el temiz iphone 12

• Şuan ki kullandığım telefon iphone 6s Plus powerbank gibi alışkanlığım yok taşımıyorum yanımda ios telefonlar daha çok dikkatimi ilgimi çekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.