![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Acil veterinerlik sıralama yardımı!!
Arkadaşlar merhabalar, kız arkadaşım bu sene 111 bin sıralama yaptı, van veterinerliğe girmek istiyor geçen sene 150 bin ile kapatmış, ondan önceki sene de 170 bin. Girme ihtimali nedir sizce yardımcı olabilir misin
Soru üstte, veterinerlikten bahsediyorum. 2019 da 170k, 2020 de 150k ile kapatmış van vet. 111k ile bu sene girilir mi sizce??
Arkadaşlar selamlar, geçen sene çok yüksek netler yapmasına rağmen mezuna kalan binlerce kişi oldu bildiğiniz üzrere özellikle ilk 50 70k aralığında. Bu sene o öğrencilerin çoğunun tyt'si, eski puanları kullanılacak gibi görünüyor keza kendileri eskiden daha kötü yapnış durumda. Sizce hangi aralıkta bir sıkışma yaratabilir bu durum, keza sonuçları ne olur sizce?
Yığılma hakkında
Bu sene 70 net yapan adam 60, 55 60 yapan adamlar 50 55 yapacak, yağtı gibi duruyor, 50 net aslında 56 57 net civarı. Sizce de 48 62 ayt net aralığında aşırı bir yığılma oluşmaz mı, keza geçen senenin tyt puanını kullanacak olan insanlar da var bunlar da ilk 50k içinde yığılma yaratmaz mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
71 tyt 45 ayt 82 obp
Kaç gelir??
Not:sayısal.
Bu sene 100k'lık netler kaç olur sizce?
100k için kaç net yapmak gerekir sizce sayısalda? Trollsüz bi konu olsun lütfen.
Kapatılsın
|
GEÇEN SENENİN 10K'LIK NETLERİ BU SENENİN ...?
|
Tıp Fakülteleri arası uyum ve geçiş
|
Tıpta merkezi yatay geçiş yapabilme ihtimalim
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 91
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.071 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)