Şimdi Ara

GEÇEN SENENİN 10K'LIK NETLERİ BU SENENİN ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene 10k'lık netler yapan birisi aynı okul ortalamsı ve sıralama ile bu sene kaç k yapar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benignmd -- 22 Mayıs 2020; 17:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ± 2k fark olur diyorum. (işarete dikkat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 22 Mayıs 2020; 17:24:37 >
  • Hocam sınav süresinin 30 dk artışı ile tyt netleri artacak herkesin, yetiştiremeyenler yetiştirecek derken yığılma olacak -bence- ki bu dediklerim tyt için, ayt için ağır sağlam konular kaldırılınca insanlar daha çok net yapmaz mı ayt'de?

• benignmd B kullanıcısına yanıt
    Sağlam konu falan kaldırılmadı ayt'de. Limit , türev , integral , bitki biyolojisi , organik gibi konular ; bilen kişiler için beleş netlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 22 Mayıs 2020; 17:35:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ağır sağlam dediklerin çalışınca çok kolay yapılan ve ösymnin basic seviye sorduğu konulardı . asıl şimdi ayt çakacak
    Matematik adına birçok kişi lti’de daha iyiydi. Hem süre anlamında alışmışlardı hem de çok zorlamıyorlardı lti’de. O yüzden ayt matta daha çok yükselmez bence netler. Tyt için +5 net olur gibime geliyor en fazla. Ama büyük konuşmamak lazım.

• 12 13

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağır sağlamdan kastım konu yükü anlamındaydı, zorluk açısından değil. Yani sizce ayt de net farkı olacak mı, geçen sene ki 65 bu senenin 65 i olarak mı kalır, artar mı azalır mı?

Tyt de artı 5 mi oynar diyorsunuz?

Hocam bunlara niye takılıyorsun ki Allah aşkına. İsterse -30 net oynasın . Ne fark edecek? Sen yine olman gereken sıralamada olacaksın.

• Hocam artık spesifik bir deneme analizi sonucunda olmam gereken ve olduğum sıralama düzeylerini kestiremiyorum, genel olarak düşünüldüğü zaman kendimi nerede görmem gerekiyor yaptığım denemeler sonucu diye bakmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benignmd -- 22 Mayıs 2020; 17:47:45 >
  • onceden bunun kotu olacagini ve asiri yigilmalar olacagini herkesin cozecegini falan dusunmustum simdi baktigim zaman ilk 20 bin bandi lti de zorlanmiyodu zaten kendi adima konuşursam baslardan daha cok yanlisim çıkıyodu bana gore eleyicilik artti keza fende de oyle modern organik calisanlarin cok rahat yapabilecegi konulardi

• Belli olmaz bu işler hocam. Ben şahsen çok oynama olacağını dusunmuyorum. Sunu da unutmamak gerekir ki sırtını turev integrale, fendeki ezber konulara yaslayan bir kesim vardı. Bunların avantajı ortadan kalkmıs oldu o yuzden beklenmedik seyler de olabilir. Ben +30 dk nın ilk 10 15k icinde bir etkisi olacagini pek dusunmuyorum.

• lti de bir tek integral sıkıntıydı.
    limit türev toplam 6 soru gelse en fazla 2 soru zor gelirdi.
    30 dk nın fazla net arttıracağını düşünmüyorum zaten neden +30 geldi onu da bilmiyorum.
    maske serbest olunca neden geldi acaba +30 tartışılır.
    ama öyle ahım şahım yığılma yaptıracak kadar da net artışı yaptırmaz. en fazla 5 derim ben.

ayrıca ösym amca her türlü zor sormak istese sorar.
    sadece sayılar ve problemler konusu kalsa müfredatta gider kuzenlerin yaşlarıyla alakalı olan bir yaş sorusu sorar.
    (çözüm 3d de buna benzer sorular var. babanın kardeşinin ve oğlunun bilmem ne bilmem ne )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 22 Mayıs 2020; 18:2:52 >
  • 5 net tyt 1 net ayt yukselmesi bekledigimden dolayi 12-13k.

• pek bir sey oynamaz bence sayisal icin.

• ilk 20bindekiler bu konulardan çok nadir soru kaçırıyordu zaten

• connli kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• Bence 10-11k olur hatta sürpriz bir şekilde 8k civarıda olabilir çünkü bir sürü kişi sandığımızdan daha fazla dershane ve okullara bağımlı.

• Geçen sene 10k getiren netler bu sene 13-14k getirecektir bence.TYT adına 30dk eklenmesi çok iyi seviyedeki öğrencileri çok etkilmemiş olabilir ama 10-20k arasına matematikteki son soruları ve türkçedeki hızlı çözme arzusuyla yanlış yapılan soruları kazandıracaktır.AYT adına da baba konular kalkınca insanlar aynı konular üstünde daha fazla durmaya daha fazla soru çözmeye başladı normalde bu zamanları türeve limite integrale organiğe bitkiye ayıracaklardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Bence 10-11k olur hatta sürpriz bir şekilde 8k civarıda olabilir çünkü bir sürü kişi sandığımızdan daha fazla dershane ve okullara bağımlı.
    Çok değinilmeyen güzel bir noktaya değindin hocam. Evde çalışmaya alışkın olmayanlardan elenen bayağı bir kişi var bence. Korona bahanesiyle çalışmayı bırakan da vardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.