Şimdi Ara

Ayt fen bir senede sıfırdan kaç nete çıkarılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava seneye girecek bir eşit ağırlıkcıyım ama eşit ağırlıkta işletme ve ybs dışında hoşuma giden bir bölüm yok bu bölümleri de ODTÜ ve Boğaziçi dışında okumanın pek bir manası yok mezuna da kalamam yani ODTÜ ya da Boğaziçi gelmezse boşlukta kalırım bu yüzden sayısaldan endüstri ve bilgisayar mühendisliği için hazırlanmayı düşünüyorum sayısalda ilgimi çeken bölümler bunlar ders programlarını, çalışma şartlarını vs inceledim.

Bu yüzden bu sene sayısaldan 50-75 bin civarına ulaşmaya çalışacağım ayt fene sıfırdan başlayacağım bir senede kaç nete ulaşabilirim ? hangi ders ve konularla başlamalıyım ?

Ayrıca ayt fen için başlangıç seviyesi kitap tavsiyelerine ihtiyacım var

• Hocam bu sistemde 40 a kadar çekiliir
  • Yaklaşık sıfır sayılırdım 30 net yaptım (Biyoloji batırdı.). Tm çıkışlı olduğunuz için biyolojide avantajlısınız. Kimya zaten kolay. Fizikte de öyle karman çorman sorular yok merak etmeyin. 35+ rahat görürsünüz.
    Konuları sırayla başlayın. Önce tyt fen konularını halledip sonra ayt fen konularına geçin. Üçünü de eş zamanlı çalışmıştım ben. Önceyi fiziği sonra kimyayı bitireyim gibi bir yol izlemedim.
    Ayt kimya ve biyoloji başlangıç olarak palme iyidir. Fizikte de 345 iyidir. Kolaydan zora doğru gidiyor zaten.
  • Normalde 30 derdim ama bu kadar kolay olursa 40 bile olur.
  • KANKA BEN SENE BAŞI 0 DIM
    AYT DE 36 DOĞRU
    DENEMELER 37 38 FALAN YAPTIM
    SANA TAVSİYEM
    AYT KİMYA : PALME AYDIN SORU BANKALARI AYDIN KİMYA DENEME
    AYT BİYOLOJİ:PALME VE PARAF BOL DENEME NE BULURSAN ÇÖZ
    AYT FİZİK:TEMELİN HİÇ YOKSA PALME BAŞLA ARDINDAN YAYIN DENİZİ EN SON 345 ÇÖZ FULLERSİN
    SAKIN 345 FEN DENEMELERİNİ ÇÖZMEDEN SINAVA GİRME SINAV GİRİŞ BELGESİNİ UNUT ONU UNUTMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.İbrahim -- 6 Ağustos 2020; 19:2:18 >
  • Mr.İbrahim kullanıcısına yanıt
    Sağol konu anlatımı olarak kanal ya da kitap tavsiyen varmı ayrıca konudan bağımsız olarak sıralaman kaç tıp mı düşünüyorsun
  • Jiaosuen J kullanıcısına yanıt
    18.9 TIP İSTİYORUM(TYT TÜRKÇE TARAFINDAN ŞEHİT EDİLDİM DOSTUM)
    BİZİM HOCALAR KİMYA İÇİN
    SELİN HOCA BİYO İÇİN
    ESŞ FİZİKLE BARIŞ FİZK İÇİN

KİTAP
    AYT MAT İÇİN KAREKÖK 345
    AYT FİZİK 345 YAYIN DENİZİ
    AYT KİMYA PALME AYDIN
    AYT BİYO PARAF PALME
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler önce tytden başlayacağım tyt sorularını inceledim biraz da çözdüm konular çok tanıdık geldi zaten. Aytde de biyolojiyi sona bırakmayı fizikten başlamayı düşünüyorum siz konulara nerden çalıştınız konu anlatımı için kanal/kitap tavsiyeniz varmı
  • Teknik olarak 40 a kadar çıkabilirsin
  • Jiaosuen J kullanıcısına yanıt
    Tyt kolay hocam, rahat halledersiniz.
    Ayt için;

Kanallar
    Fizik: Umut Öncül(sadece youtube videolarını izledim. Paralı kullanmadım.) ,Altuğ Güneş, Esş(hem youtube hem paralı kullandım. Paralıyı sadece zor konularda kullandım.)
    Kimya: Kimya adası
    Biyoloji: Senin biyolojin, Selin hoca

Kitaplar
    Fizik:345,Nihat Bilgin, Mf kazanım
    Kimya:Palme, Aydın, 345
    Biyoloji:Palme, Paraf, biyotik
  • Mr.İbrahim kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kanalları inceleyeceğim umarım istediğiniz yer gelir
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Sınırı yok bence. Ama ayt feni fullemek matematiği fullemekten çok çok daha zor bence
  • Bu fenden apotemide 30-33
    345 te 34-37 yapıyordum ve çoğu basit denemede full yaptığım bile oluyordu
    Fakat sınavda 30 yapabildim
    Bu sistemde ne olacağı belli olmuyor
  • Aynı durumdan muzdaripim liseden ea çıkışlıyım hukuk hakkında çok kötü şeyler duydum hukuk okuma isteği kalmadı. Bu konuda sıfırdan 30+ yapılabilir denmiş ama 4 yıl önce. Gerçi müfredat değişmedi zannedersem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.