Şimdi Ara

Yığılma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 70 net yapan adam 60, 55 60 yapan adamlar 50 55 yapacak, yağtı gibi duruyor, 50 net aslında 56 57 net civarı. Sizce de 48 62 ayt net aralığında aşırı bir yığılma oluşmaz mı, keza geçen senenin tyt puanını kullanacak olan insanlar da var bunlar da ilk 50k içinde yığılma yaratmaz mı?

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bence de öyle ayt 45 60 arası tyt de belli bir kesimde olur

• Ben aytyi 45 beklemiyorum ancak 48 62 tam böyle forumdan ve çevremden analiz ettiğim kadarı ile yığılma olacak ki bu aralıkta 50k civarı bir yığılma bekliyotum, 62 üstü de ilk 15 20k olacak gibi

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şahsi düşüncem dediğiniz gibi belli aralıklarda olacak ve belli aralıklarda olan mezunlara olacak herkesin obp'si 92-100

• Obp zaten tehlikeli bir mesele, 2 3 sene önceki gibi değil genel ortalama durumu daha da yükselmiş ve anında 4 5k atabilme potansiyelinde ancak ben ilk 20k dışında 2020 tarzı olmasa da geniş sorunlu bi aralık bekliyorum, keza zıt düşüncesi olan veya başka argümanı olanın fikirleri de önemli bu yüzden up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benignmd -- 28 Haziran 2021; 22:22:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP ile geçiş hakkında soru
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 55-62 aralığında çok yığılma var 65 bandını geçen sıyrıldı

• Peki bu 55 62 aralığında tahmini yığılma miktarınız kaçtır?

• Up

• Yığılma tsunami misali geliyor

• maymundlutfu M kullanıcısına yanıt

Hocam trollemesek, trollemediyseniz de gerçek fikrinizi tam açıklasanız böyle aşırı bi bilinmezlik yaratmayalım lütfen daha açıklayıcı olun.

• Up

• benignmd B kullanıcısına yanıt
    hocam trollerle kibar konuşmayın kaba konuşmadıkça susmuyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

hocam trollerle kibar konuşmayın kaba konuşmadıkça susmuyorlar

Önemli değil fikirleri yoksa konuşmaları pek önem arz etmiyor zaten, varsa paylaşsınlar. Sizin de fikrinizi alayım hocam

• benignmd B kullanıcısına yanıt
    hocam ben bilmişlik yapmak istemiyorum, oran veremem, çok bi bilgim de yok ama kendi çevremden yola çıkarak söylüyorum bence güzel şeyler gelecek ben insanların üzüleceğini düşünmüyorum umarım düşündüğüm gibi olur

• hocam küfretmemeye çalıştım ama o kadar aptallar ki yazdıkları cevaplar falan da rezalet. cidden gerçek hayatta asosyal ve insanlar tarafından sevilmeyen insanlar oldukları çok açık :D

• Yığılma geliyor dedik diye yine asosyal olduk vay anasını satayım ya . Arkadaşlar hani söylüyorsunuz ya çevremden duydum herkes kötü yapmış sıralamalar iyi gelicek falan diye, her sene aynı muhabbet oluyor her sene de yığılma gerçekleşiyor. Bilin diye söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: benignmd

Obp zaten tehlikeli bir mesele, 2 3 sene önceki gibi değil genel ortalama durumu daha da yükselmiş ve anında 4 5k atabilme potansiyelinde ancak ben ilk 20k dışında 2020 tarzı olmasa da geniş sorunlu bi aralık bekliyorum, keza zıt düşüncesi olan veya başka argümanı olanın fikirleri de önemli bu yüzden up.

Hocam bence 70 üstü ayt yapanlar ilk 2k ya girecek fakat 70 altında çok sıkıntılı durumlar oluşacak gibi duruyor.65 ayt ilk 5kya girerken 64 ayt feci bi şekilde atabilir. Dediğiniz gibi ilk 20k dışı çok yığılma olacak. Tabi sayısal için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamustafapasa35 -- 29 Haziran 2021; 12:56:57 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.