Şimdi Ara

odtü istatistik bölümü hakkında bilgisi olan varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bildiğim kadarıyla kol gibi istatistik bölümü. mezunları genelde veri bilimleri alanında falan iş buluyormuş.

• O sıralamalar için oldukça mantıklı tercihlerden biri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matematik bölümü ama iibf binasında

• Arkadasim okuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wXeraf kullanıcısına yanıt

Bari bilmiyorsun sallama 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ap
  • Kimse bir şey yazmamış ama genel bir şey yazmak isterim. Bölümün kötü olduğunu düşünmüyorum. Eğer iş bulmak için soruyorsan. Artık geldiğimiz noktada okulların bölümlerin aşırı bir önemi kalmadı. Önemi senin elektronik ortamda cv'ni eler en fazla. Yani vidéo mülakata kabul almanı sağlar bundan sonra her iş sende. İyi bir İngilizce ve yazılım ile (gerçekten yazılım) güzel bir iş bulabilirsin. IT sektöründe istatistikten de alımlar yapılır ve geçerlidir ama dediğim gibi bireysel yetenek ve potansiyeline kalmış. Mezuniyet sonrası yazılım alanına gidenler gördüğüm gibi iktisata yönelenleri de gördüm. Ama dediğim gibi spesifik oranda bir bilgim yok. Okuldan duyduğum gördüğüm genel bir değerlendirme yapmam gerekirse. Şahsen ben olsam gider miyim valla gözüm kapalı giderim. Kardeşime onu yazdırmayı düşünüyorum vakti gelince ama dediğim gibi çok bilgi veremem ama şu bir gerçek ki iş istiyorsan bu senin yeteğine ve bireysel çabana da bağlı diploma tek başına iş görmez. Sıralaması şuan ne alemde bilmiyorum ama benim zamanımda çok yüksek değildi gayet seçilebilir tercih ama benden tavsiye 1.sınıfta hafiften IT programlarına başla ortalamayı 3 altında tutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 4 Mayıs 2021; 3:15:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıdaki arkadaş gayet doğru söylüyor. Bir noktada okul ve bölüm önemli fakat sadece ön elemeyi geçirtir. ODTÜ İstatistiğe gidip stajlarda bankaları, denetim firmalarını, mümkünse Merkez Bankasını, Maliye Bakanlığını falan kovalayıp biraz cv'ni dolduracaksın. Mülakatlarda da işvereni ikna edeceksin.

• Odtü de direkt okunmaz yazdığıma bin pişmanım egoist 3iq hocaların sürekli aynı müfredattan bir şeyler okutup kendinizi geliştirin diyip bir bok göstermemesi de çabası

1. sınıfım sorun varsa özelden yazabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.