Vodafone habersiz fiyat değişikliği
Sorun çözüldü şikayetvara yazınca iptal edip iade ettiler.
700K civarına VW Polo alınır mı?
İlk araba olarak Hatchback otomatik bir araç almak istiyorum. Bütçem 650-700K arası. Bu fiyatta Polo 2017 1.4 TDI (1.2 TSI'leri bulmak çok zor) alınır mı, alternatif olarak ne alınabilir
Coğrafyam sıfıra yakın, tarihten birkaç tane çözerim diye düşünüyorum. Edebiyattan 10-15 tane gelir mi? Geçen sene bir arkadaşım bu şekilde yapmıştı, süreden 10-15 dk feragat edip denenir mi
Sayısaldan güzel bir şey gelmeyecek buradan 20-30k yapsam belki tercih yapabilirim
Bilgisayar ve yazılım mühendisliği için ApplyBau'ya başvurmayı düşünüyorum. Ama en azından %75 civarı burs almak için ne gerekli? Ekleyebileceğim GitHub (güzel ve yıldızlı birkaç proje var) hesabım ve blog sitem var. Ekstradan kişisel site kurmanın bir faydası olur mu? (daha önceden yapan görmüştüm o yüzden merak ettim)
Ayrıca bildiğiniz başka detaylar varsa paylaşırsanız sevinirim, YKS'den pek ümitli değilim şu aralar.
Ortaokulda başarılı bir öğrenciydim, %1 ile şehrimdeki fen lisesini kazandım. 9 ve 10. sınıflarda araya pandemi girince okulla ilişkim tamamen koptu. (sınavlarından bile zar zor geçtim)
Bu sene (11. sınıf) da açıkçası pek ilgim yoktu okula. Bu süreçte kendimi yazılım konusunda geliştirdim, freelance olarak birçok kişiyle çalıştım, projeler yaptım vb. Bu işlerden (benim için büyük sayılabilecek) bir miktar maddi gelir de elde ettim. Şuan düzensiz olarak para kazanmaya devam ediyorum, ancak aylık net bir gelirim yok.
Yaz başından beri okul TYT kursuyla devam ediyorum, TYT netlerim 75-80 arasında. Daha AYT çalışmaya başlamadım beni açıkçası o korkutuyor. Ayrıca yazılım işlerine devam ettikçe de sınava olan ilgim gittikçe azalıyor.
Böyle bir durumda ne yapmalıyım, ailemin de tavsiye ettiği gibi bir yıl tamamen her şeyi bırakıp ders çalışmak olmazsa sonraki sene çalışmak ne kadar mantıklı? İlk başlarda ikisi birlikte olur sanıyordum ancak olmuyor, çok zorlanıyorum. Ve işin kötüsü öncelik olarak beynimde yazılım kazınmış durumda, kolayca aksiyona geçemiyorum
Keşke #Bitcoin Alsaydım
......
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.251 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar