Ortaokulda başarılı bir öğrenciydim, %1 ile şehrimdeki fen lisesini kazandım. 9 ve 10. sınıflarda araya pandemi girince okulla ilişkim tamamen koptu. (sınavlarından bile zar zor geçtim) Bu sene (11. sınıf) da açıkçası pek ilgim yoktu okula. Bu süreçte kendimi yazılım konusunda geliştirdim, freelance olarak birçok kişiyle çalıştım, projeler yaptım vb. Bu işlerden (benim için büyük sayılabilecek) bir miktar maddi gelir de elde ettim. Şuan düzensiz olarak para kazanmaya devam ediyorum, ancak aylık net bir gelirim yok. Yaz başından beri okul TYT kursuyla devam ediyorum, TYT netlerim 75-80 arasında. Daha AYT çalışmaya başlamadım beni açıkçası o korkutuyor. Ayrıca yazılım işlerine devam ettikçe de sınava olan ilgim gittikçe azalıyor. Böyle bir durumda ne yapmalıyım, ailemin de tavsiye ettiği gibi bir yıl tamamen her şeyi bırakıp ders çalışmak olmazsa sonraki sene çalışmak ne kadar mantıklı? İlk başlarda ikisi birlikte olur sanıyordum ancak olmuyor, çok zorlanıyorum. Ve işin kötüsü öncelik olarak beynimde yazılım kazınmış durumda, kolayca aksiyona geçemiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lundmark -- 28 Ağustos 2022; 2:40:40 > |
Bildirim