Şimdi Ara

ApplyBau yüksek burs için neler gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar ve yazılım mühendisliği için ApplyBau'ya başvurmayı düşünüyorum. Ama en azından %75 civarı burs almak için ne gerekli? Ekleyebileceğim GitHub (güzel ve yıldızlı birkaç proje var) hesabım ve blog sitem var. Ekstradan kişisel site kurmanın bir faydası olur mu? (daha önceden yapan görmüştüm o yüzden merak ettim)

Ayrıca bildiğiniz başka detaylar varsa paylaşırsanız sevinirim, YKS'den pek ümitli değilim şu aralar.

• Bau mu baudan çopu kişi memnun değil ki niye istiyorsun
  • arapismaill kullanıcısına yanıt

Hocam yks dışında bir alternatif burs olsun diye. Şuan mezuna bırakmayı hiç istemiyorum ondan ötürü tüm imkanları deneyeceğim.

• github koyman etkilemiyor. bilgisayara zaten cok basvuru oluyor %35 yapistirip gecerler.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan 100% alan nasıl alıyor hocam yani özel olarak istedikleri neler var?

• lundmark L kullanıcısına yanıt
    var mıymış öyle biri? ben 70 gördüm max. tübitak yarışmaları tarzı şeyler vardı o çocukta da.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Tam burs alan duymuştum. Sanırım ilk başvuru döneminde başvurmak daha avantajlıymış.

• lundmark L kullanıcısına yanıt
    kolpadır aldıysa da bilgisayar değildir. benim arkadaş da almıştı tam burs ama makine
  • Bence çok kasmayın kurtçu hocamın dediği gibi %35 çakıp geçiyorlar. TÜBİTAK'tan derece + olimpiyat derece (ulusal-uluslararası) + TEKNOFEST derece + proje fikri + resim/şiir/edebiyat/münazara derecesi ile başvurdum %35 verdiler, sıra arkadaşım sadece farazi bir proje bastı geçti ona da %35 verdiler. Bir de ikimiz de Uğur öğrencisiyken. BAU dediğiniz okula gitmek için bu kadar kasmaya gerek yok nargile kokuları ve arapça tekbirler ile liseden halli sınıflarda ortaokul hayatını yaşamak isterseniz başka tabii.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.