AC Valhalla yükledim bilgisayarıma oyunda en düşük ayarlarda bile inanılmaz kötü bir performans alıyorum zaten bu yüzden hiç oynayamadım. Asıl sorun bilgisayarın düşük GPU CPU kullanması sistemi kullansa sorun kalmayacak çünkü sistem gereksinimlerini karşılıyor. Çok oyun oynamıyorum ama valorantta böyle yapmıyor sebebi nedir?
Sistemim:
Acer Nitro Laptop
RX560X
Ryzen 5 3. Nesil
138GB Boş alanı olan 512 GBSSD
16GB RAM
Oyunun minimum sistem gereksinimi:
Ryzen 3 1200
AMD R9
8GB RAM
Windows 10
Merhabalar dün gece internetim kesildi dsl ışığı söndü sabah uyandığımda internet vardı ama yaklaşık 10 dakika sonra tekrar kesildi ve geri gelmedi. Netspeed müşteri hizmetlerini aradım kablolariniz da sorun var dediler daire icinde sorun olmayınca ankastre kutusuna gönderdi ama ankastre kutusu karma karışık. Hangi port benim dedim yanlış hatırlamıyorsam. Port 1, C1-3 dedi bu ne demek veya nasıl kontrol edebilirim ordan kablolarımı? (Fotoğraf gerekiyorsa hemen çekip gelebilirim)
Merhaba yeni bir eve taşınacağım oraya netspeed bağlatmak istiyorum ama aklıma bir şey takıldı. Dün netspeedi arayıp sordum evde internet bağlantısı varsa kurulum yok dediler. Buda bizi şuna getiriyor, taşınacağım evde eskiden oturan kişiler internet kullanıyordu ama çıktılar ve interneti de iptal ettirdiler doğal olarak. Şimdi taşınacağım evdeki internet kablosu iptal mi edildi tekrardan kurulum mu yaptırmam gerek?
RAMPAGE MAKRO PROGRAMI
|
|
|
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.160 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü