Şimdi Ara

3000 TL Laptop Sizce Bu Model Alınır mı? Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu laptopu almak istiyorum. Unity 2D ve 3D çalışmalar yapıcağım orta seviye oyunlar oynayacağım. Sizce bu laptop yeterlimi kaç yıl kullanılabilir? Lütfen cevap verin. Teşekkürler...

Laptop özellikleri:
    Ryzen 3500U
    8GB ddr4 2133mhz ram
    Radeon 540 ekran kartı
    256 gb ssd

Ayrıca bu ekran kartını sadece bu satıcı eklemiş acaba gerçekten varmı? Vatan bilgisayar dan baktım ordakinde ekran kartı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan_bati -- 14 Ocak 2020; 14:46:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gta5 cs go pubg lite vs gibi oyunları akıcı şekilde oynatır, temiz ve bilinçli kullanırsan 10 yıl da götürebilir, ekran kartı radeon 540, rx m540x değil zaten. Ben ürünü önermeye başladıgımda 4 tane yorum vardı şimdi 17 tane yorum bırakılmış, olumlu yorumlarla birlikte çok satıldıgına göre demekki doğru bir ürün tercih edilmiş.

-
    :만두얏의 가&꿀[가성비&꿀팁]:youtube
    [리뷰] 사세요 이벤트 끝나기전에 - ACER 아스파이어3 A315 42 체인져 SSD 128GB
    https://www.youtube.com/watch?v=Ccqb36U70c0

• serusvon S kullanıcısına yanıt
    Yani harici ekran kartı yok mu?

Bu daha mantıklı eğer ekran kartı yoksa.

Lenovo V155 81V50010TX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan_bati -- 14 Ocak 2020; 18:2:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

gta5 cs go pubg lite vs gibi oyunları akıcı şekilde oynatır, temiz ve bilinçli kullanırsan 10 yıl da götürebilir, ekran kartı radeon 540, rx m540x değil zaten. Ben ürünü önermeye başladıgımda 4 tane yorum vardı şimdi 17 tane yorum bırakılmış, olumlu yorumlarla birlikte çok satıldıgına göre demekki doğru bir ürün tercih edilmiş.

-
    :만두얏의 가&꿀[가성비&꿀팁]:youtube
    [리뷰] 사세요 이벤트 끝나기전에 - ACER 아스파이어3 A315 42 체인져 SSD 128GB
    https://www.youtube.com/watch?v=Ccqb36U70c0
    Cevap verirsen beni çok memnun edersin. Radeon 540 derken harici ekran kartı yokmu demek. Harici ekran kartıysa rx540 a göre ne kadar kötü.

• bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.