Acemi sürücüye araç tavsiyesi
Ehliyetim var fakat araba kullanma pratiğim yok. İkinci el araçlara baktığımda 800-900 bin tl arası 80.000-100.000 km yol yapmış arabalara fiyat çekiyorlar. Bu söylediklerimde 10 yıllık alt segment araçlar. Tam şanzıman problemi çıkaracak km’de elden çıkarmaya çalışıyorlar bence. Bu fiyatlara ikinci el alacağıma sıfır araç alırım daha iyi diye düşünüyorum.1,2m civarı param var maksimum borçla harçla 1,4m civarına çıkabilirim. Bu fiyat bandında otomatik vites araç almak istiyorum. İstanbul’da yaşadığımı, acemi sürücü olduğumu, çıkabileceğim fiyat bandını, genelde eşimle iki kişi olarak kullanacağımızı ve sanayi sanayi gezmek istemediğimi göz önünde bulundurulursa en mantıklı araç hangisi olacaktır. Samimi tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türk Telekom modem ve ont cihazı
Evime fiber internet bağlattım. Modemle birlikte ont cihazı da getirdiler. Kutusunda huawei yazıyordu. Neyse ont cihazının kutusunun üzerindeki seri numara ile ont cihazının seri numarası aynı, fakat ont cihazının adaptörünün yanında yazan seri numarası farklı. Huntkey diye bir markanın. Sanırım huawei ont cihazlarında bu marka adaptör oluyor fakat seri numarası cihazın seri numarası ile nasıl farklı olabiliyor? Bana kullanılmış cihaz mı verdiler acaba? Lütfen bilen birileri veya aynı cihazı kullanan biri kendi cihazını kontrol edip yardımcı olursa sevinirim.
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.450 (Bu ay: 660)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası